mary_a
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Route 66
Σκεφτόμαστε με το έτερον ήμισυ να πάμε στο τέλος του καλοκαιριού, μάλλον Σεπτέμβρη για δύο εβδομάδες (13-14 διανυκτερεύσεις μάλλον) ένα οδικό ταξίδι στην Κεντρική Ευρώπη. Δεν είναι σίγουρο αν θα πάμε Ancona με πλοίο και μετά οδικά, ή με αεροπλάνο στο Μιλάνο και μετά με ενοικιαζόμενο μάλλον το πρώτο βλέπω γιατί οι εταιρείες ενοικιάσεως έχουν περιορισμούς για τις χώρες που μπορεί να επισκεφτεί κανείς με το ενοικιαζόμενο, οπότε μάλλον δεν μας βολεύει. Αλλά αυτό θα το αποφασίσουμε αφού οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα. Εδώ είναι που ζητώ βοήθεια .. Το σίγουρο είναι 3 μέρες Salzburg, 3 μέρες Βιέννη, και στο τέλος 2 μέρες Βενετία. Στο μετά τη Βιέννη και πριν τη Βενετία θέλω βοήθεια.. Σλοβακιά, Ουγγαρία ή/και Σλοβενία
Βουδαπέστη και πέριξ(δεν έχω ιδέα για Ουγγαρία) και μετά κάπου μεταξύ Λουμπλιάνας και Blend? Δεν με ενδιαφέρει άλλη χώρα εκτός από αυτές που ήδη έγραψα, η επιλογή θα είναι σίγουρα κάποια από αυτές τις χώρες.
Βουδαπέστη και πέριξ(δεν έχω ιδέα για Ουγγαρία) και μετά κάπου μεταξύ Λουμπλιάνας και Blend? Δεν με ενδιαφέρει άλλη χώρα εκτός από αυτές που ήδη έγραψα, η επιλογή θα είναι σίγουρα κάποια από αυτές τις χώρες.