Alex Loco
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ταξίδι-Όνειρο
- Pamir highway
Περιεχόμενα
Μετά από δύο χρόνια ακριβώς και από το τελευταίο μου ταξίδι στην Κύπρο , επιτέλους πήγα ξανά στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Βουλγαρία το καλοκαίρι. Αυτή την ιστορία θα την γράψω άλλη φορά. Προς το παρών έχω ακόμα τα έντονα όμορφα συναισθήματα της Στοκχόλμης , καθώς χθες το πρωί άφηνα το αεροδρόμιο Αρλάντα για να επιστρέψω .. ( παραλίγο να χάσω πάλι το αεροπλάνο όπως στο Βερολίνο xD ) . Ξέραμε με τον κολλητό μου το Λαζ από καιρό ότι θα πέφτει μαζί Αγίου Δημητρίου με 28η Οκτωβρίου. Ήταν η κατάλληλη ευκαιρία να βρεθεί κάτι καλό για ταξιδάρα. Σκάω μια διακοσάρα λοιπόν για σέρβις στο αγαπημένο μου Σιρόκο , κλείνουμε και ραντεβού με την αστυνομία για έκδοση διαβατηρίου και ετοιμαζόμαστε για την επιστροφή σε road trip ως παρέα μετά από έξι χρόνια !! Προορισμός μας η Μολδαβία και η Ρουμανία. Εν τέλη διαβάζω την επόμενη μέρα ότι η Ρουμανία μπήκε στο κόκκινο και λέω άσε τώρα μη θέλει καραντίνες και ιστορίες . Δεν έχω κάνει και εμβόλιο οπότε μας δυσκολεύουν λίγο παραπάνω εμάς τους ψεκασμένους
Last edited: