Κατά λάθος...διαν/ση Βενετία με 1 λεπτό του ευρώ!

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Ξενοδοχείο κοντά στη Βενετία έκανε δεκτές κρατήσεις πελατών από το Internet, οι οποίοι έκλεισαν δωμάτια στην τιμή του ενός λεπτού του ευρώ αντί των 150 ευρώ τη βραδιά.

Όπως αναφέρει το BBC, η τιμή αυτή αναγράφηκε κατά λάθος σε διαφήμιση στο Internet. Από το λάθος επωφελήθηκαν σχεδόν 230 άτομα που πρόλαβαν και έκαναν κράτηση στο Crowne Plaza.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται 20 χλμ από το κέντρο της Βενετίας και ανήκει στον όμιλο Intercontinental Hotels Group, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα δεχτεί τις κρατήσεις για όσο διάστημα το λάθος ήταν στον αέρα.
Σύμφωνα με την εταιρεία το λάθος έγινε από τα γραφεία του ομίλου στην Ατλάντα των ΗΠΑ.
«Παρά το λάθος η εταιρεία δεσμεύεται να δεχτεί τις κρατήσεις του ενός λεπτού του ευρώ για εκείνους τους πελάτες που έχουν έγκυρη επιβεβαιώση» δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.
Η λάθος τιμολόγηση για 1.400 συνολικά κρατήσεις θα κοστίσει στην εταιρεία περί τα 90.000 ευρώ.
-in.gr

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Γιατι αυτα δεν συμβαινουν και σε μενα ηθελα να ηξερα!!!!!:roll::roll:

Blondeamon

Member
Επαγγελματίες όμως οι άνθρωποι ε, το αφησαν και τους δέχτηκανε.

Έτσι κάνανε και τζάμπα διαφήμιση σε όλα τα κανάλια που το δείξανε και δείξανε και friendly face στο κοινό. Βέβαια λυπάμαι το καημένο τον τεχνικό τους τώρα αλλα 90.000 για ελβετία δεν ειναι και για κλάμματα.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan

Έτσι κάνανε και τζάμπα διαφήμιση σε όλα τα κανάλια που το δείξανε και δείξανε και friendly face στο κοινό. Βέβαια λυπάμαι το καημένο τον τεχνικό τους τώρα αλλα 90.000 για ελβετία δεν ειναι και για κλάμματα.
90000 για τόσο μεγάλη διαφήμιση? καθόλου άσχημα!:D

vaggelakos

Member
Επόμενο Ταξίδι
salzburg?!
Παιδια εγω ετυχε να ειμαι τυχερος/ατυχος μιας τετοιας περιπτωσης λαθους! Η σειρα ξενοδοχειων Ramada Hotels την στιγμη που κοιταγα για βουδαπεστη ετυχε να εχει λαθος τιμη σε βασιλικη σουιτα. Το εκλεισα μην πιστευοντας στα ματια μου....οτι εκλεινα βασιλικη σουιτα στα 18,5 ευρω την βραδια! Πραγματι με προχωρησε και μου εστειλαν και επιβεβαιωση. Σε μιση ωρα μετα ειχε διορθωθει το λαθος βεβαια και εκανε περιπου 330 η βραδια. Το ασχημο ειναι πως συνεβησαν σε μενα τα παντα και δεν πηγα εκεινο το ταξιδι και ετσι δεν την ειδα καν. Παντως η κρατηση μου υπηρχε κανονικα. Εξαλλου ειχε γινει μεσα απο το official site της εταιριας!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Τα έξοδα σε κακή δημοσιότητα και πιθανές δικαστικές διαμάχες μπορεί να ήταν πολλαπλάσια από τα 90.000 ευρώ που τους κόστισε έτσι...

Ιταλία. Όχι Ελβετία :)

japetus

Member
90000 για τον ομιλο Intercontinental? Ψύλλοι στ' άχυρα.... Επιτηδες το εκαναν για διαφημιση

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom