NIKOLETA05
Member
Ο αδερφός μου μετακόμισε πριν λίγους μήνες στην Καρσλρούη και σχεδιάζω να τον επισκεφθώ. Η ryanair εχει απευθειας πτησεις για Μπαντεν Μπαντεν με 15 ευρωπουλα. Φτάνει νωρίς το πρωί στο αεροδρομιο του Μπάντεν Μπάντεν και θα μείνω 3 γεμάτες μέρες. Κοιτώντας το χάρτη και από όσα διάβασα από δω κι από κει,σκέφτομαι να πάω μια μέρα Μπάντεν Μπάντεν και μάλιστα με το που θα προσγειωθώ, πριν παω Καρλσρουη, ετσι κι αλλιώς ένα σακιδιο πλατης θα εχω μονο.
Την δευτερη μερα λέω να παμε μαζι μια μονοήμερη Στρασβούργο και την τρίτη μέρα είμαι ανάμεσα σε Καρλσρούη και Χαιδελβέργη.
Ξερετε κατι πιο αξιολογο από αυτά που σκέφτομαι στη γυρω περιοχη? Το Μπαντεν Μπαντεν αξιζει για μια ολοκληρη μερα ή να παω και καπου αλλου τριγυρω? Θα είμαι μονη μου αυτή τη μερα.
Την τριτη μερα να μεινω Καρλσρουη ή να παω Χαϊδελβέργη μονοημερη?
Την δευτερη μερα λέω να παμε μαζι μια μονοήμερη Στρασβούργο και την τρίτη μέρα είμαι ανάμεσα σε Καρλσρούη και Χαιδελβέργη.
Ξερετε κατι πιο αξιολογο από αυτά που σκέφτομαι στη γυρω περιοχη? Το Μπαντεν Μπαντεν αξιζει για μια ολοκληρη μερα ή να παω και καπου αλλου τριγυρω? Θα είμαι μονη μου αυτή τη μερα.
Την τριτη μερα να μεινω Καρλσρουη ή να παω Χαϊδελβέργη μονοημερη?