KIKI
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιορδανία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αφρική Ναμιμπια
Αχ Πάνο Βλάχο τι τράβηξα επειδή η Ελενίτσα είναι φαν σου!
Επειδη δεν ειναι ακριβως κλασσικη ιστορια ,αλλά οι περιπέτειες που πέρασα, θα βαζω φωτογραφιες και κειμενο .Καποια στιγμη αρχισα να τραβαω φωτογραφίες για να μην νομιζω μετά οτι τα είδα στον υπνο μου!
Μου θυμισε το Yorgos σε ενα πολυ ωραιο χρονογραφημα -ταξιδιωτικη ιστορια με τιτλο
Γιαπωνεζικοι πράκτορες ασφάλειας,κινέζικη βίζα στην Αβάνα και πορνοσταρ.
Μια σελιδα ολη και όλη με την καταπληκτικη γραφή του Γιωργου με πολυ γέλιο.
Επειδη δεν ξέρω πως να βάζω λινκ αν καποιος θέλει ας την βάλει σε ενα πόστ.
Είναι του 2009 και καποιοι που παρακολουθουν την ιστορία μου ειναι ευκαιρια να την διαβάσουν.
Θα γελάσουν πολύ οπως ολοι μας τότε και θα δουν το ταλέντο του Γιωργου που δεν είναι μόνο σε ιστοριες έπη 60 σελιδων.Το παιδι εχει χάρισμα και στο χρονογράφημα!
Απο την αλλη θα γραφω εντυπωσεις απο τα μερη που βρεθηκα , ετσι θα ειναι και ταξιδιωτική ιστορια.Πάμε να δουμε τι θα βγει.....
Πηγα κεντρο Υγειας ,κοβιντ δεν εχω αλλά πυρετο απο κρύωμα και κριση αλλεργικης ρινίτιδας
αστα να πάνε ,πήρα τα δέοντα φάρμακα θα αραξω σπίτι συνεχίζονται τα ρεπό ,πρόσεχε τι εύχεσαι Κικη! Εκει που νόμιζα οτι το παιγνίδι τελείωσε εστω και με παράταση φθασαμε στα πέναλτυ τωρα με την αρρωστεια και την απουσια μου απο τη δουλειά.Ελπιζω να μην φτασω στα 42 οπως η Πανάθα με τον Αγιαξ!
Οταν πιάνουν τα φαρμακα θα γραφω εδω να περναει η ωρα.
Last edited: