gmavro75
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ταξίδι στο χρόνο
Γειά σας... το επόμενο αν και θα αργήσει λίγο θα είναι Βιετναμ-Καμπότζη (άφηξη Ανόι αναχώρηση από Μπαγκόγκ και στη μέση βλέπουμε...), και ήδη έχω βρει πολύ χρησιμες πληροφορίες στις λίγες αλλά πολύ όμορφες και κατατοπιστικές ιστορίες...
Η ερωτησή μου αφορά ένα κομμάτι στη Καμπότζη λίγο off. Χρειάζομαι πληροφορίες για τη μετάβαση από την Phnom Penh στη Siem Reap μέσω Tbaeng Meanchey - Preah Vihear Temple-Along Veng-Siem Reap (δείτε και στο χάρτη) την οποία θα ήθελα να την κάνω σε δυο μέρες (το πολύ τρεις).
Α.. το ταξίδι θα γίνει η Αρχές Μαίου ή Αύγουστο...
Εναλλακτικά (αν δε γίνεται όλο αυτό το loop), θα με ενδιέφερε το round trip Phnom Penh- Choam Ksan ένα χωριό που ούτε οι ντόπιοι δε το ξέρουν (δείτε και πάλι χάρτη)...
Ευχαριστώ!!!!
Η ερωτησή μου αφορά ένα κομμάτι στη Καμπότζη λίγο off. Χρειάζομαι πληροφορίες για τη μετάβαση από την Phnom Penh στη Siem Reap μέσω Tbaeng Meanchey - Preah Vihear Temple-Along Veng-Siem Reap (δείτε και στο χάρτη) την οποία θα ήθελα να την κάνω σε δυο μέρες (το πολύ τρεις).
Α.. το ταξίδι θα γίνει η Αρχές Μαίου ή Αύγουστο...
Εναλλακτικά (αν δε γίνεται όλο αυτό το loop), θα με ενδιέφερε το round trip Phnom Penh- Choam Ksan ένα χωριό που ούτε οι ντόπιοι δε το ξέρουν (δείτε και πάλι χάρτη)...
Ευχαριστώ!!!!
Attachments
-
276,8 KB Προβολές: 88