BASILISPAP
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Απο εδώ και από εκεί...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία, Περού, Κιργιστάν
Περιεχόμενα
Θα συνεχισω την (μικρη) παραδοση μου με την μη εφαρμογη τονισμου στις λεξεις για λογους ευκολιας (μου) ... Παρακαλω να με συγχωρεσετε και παλι !
Τελος Οκτωβριου 2016 καταληγουμε (επιτελους) μετα απο συγκρισεις/μαχες μεταξυ Σρι Λανκα, Βιετναμ , Νεπαλ και Ιραν ... Η χωρα που περασε τα πανδεινα , θα δει και εμας . Το Βιετναμ , θα ειναι ο επομενος προορισμος μας! Οι τρεις μας , εγω, η Α (η γυναικα μου) και ο Ν (φιλος-τσιμπουρι ) θα επιστρεψουμε στην Ασια μετα την Βιρμανια.
Κανονιζουμε στην δουλεια τις ημερομηνιες αδειας και αφηνουμε να περασει ενα μικρο διαστημα πριν την αγορα των αεροπορικων εισιτηριων . Λιγες μερες μετα διαβαζω κατι για μια γιορτη στο Βιετναμ , ακριβως την ημερα που θα προσγειωθουμε στην χωρα. Το Tet , η Βιετναμεζικη Πρωτοχρονια , θα δυσκολεψει το ταξιδι μας , αφου εκεινες τις ημερες πολλα μαγαζια (ακομα και ξενοδοχεια) ειναι κλειστα . Οι περισσοτερες δραστηριοτητες που θελουμε να κανουμε , τα πραγματα που θελουμε να δουμε , δεν θα γινουν και οι πολεις ερημωνουν. Οι ανθρωποι πηγαινουν πισω στα χωρια τους για να γιορτασουν με τις οικογενειες τους!
Εγωιστες οι Βιετναμεζοι , δεν αρχισαμε καλα !
Με ερωτηματικα και μετα απο πολυ ψαξιμο αρχιζουμε να καλοβλεπουμε την Καμποτζη. Λιγες ωρες μετα , εχουμε καταληξει... Θα αρχισουμε με Καμποτζη και θα συνεχισουμε στο Βιετναμ.
Ολα καλα , μεχρι που μια μερα ειχα μια κληση απο την expedia η οποια μας ενημερωνει οτι εχει γινει αλλαγη απο την Etihad και πρεπει να αλλαξουμε ημερομηνια επιστροφης. Ημερα απο τις διακοπες μας δεν ηθελα να χασω και περισσοτερες δεν μπορουσαμε να παρουμε. Στις ερωτησεις μου η Etihad στην Ελλαδα δεν ηθελε να ακουσει τιποτα. Αν και δικη τους η αλλαγη , ελεγαν "απευθυνθειτε στο πρακτορειο με το οποιο κλεισατε" . Στο τελος μετα απο 2-3 τηλεφωνηματα , η expedia μας βοηθησε και εκλεισε την πτηση την ιδια μερα αλλα μεσω Kuala Lumpur ... Ενας ενδιαμεσος σταθμος παραπανω , το οποιο σημαινει 8 ωρες βαρεμαρας στο αεροδρομιο , αλλα ημασταν ευχαριστημενοι για την επιλυση του θεματος.
Να σημειωσω οτι το skyscanner μας εβγαλε καλυτερη τιμη με expedia και γι'αυτο κλεισαμε τα εισιτηρια μας μεσω αυτων. Πολυ εξυπηρετικοι και θα τους ξαναπροτιμησω εαν τυχει. Οπως και την Etihad , ειδικα οι θεσεις στην οικονομικη ηταν αψογες. Πολυ καλυτερες απο την Turkish και ισαξιες με την Qatar. Το φαγητο , οι αεροσυνοδοι και η ψυχαγωγια εν πτησει ολα σε υψηλα στανταρ! Ακριβως οπως εχω συνηθισει ! Η τιμη για το ταξιδι αυτο στα 700 ευρω ανα επιβατη , συν 150 ευρω που δωσαμε για να πεταξουμε Καμποτζη με την Cambodia Angkor Air. Το συνολικο κοστος του παρακατω ταξιδιου ήταν στα 3600 ευρώ για τους δυο μας και 2100 για τον Ν.
Φθανοντας στο τελος Ιανουαριου 2017 , το αγχος συνεχιστηκε αφου οι κακοκαιρια ηταν μεγαλη σε ενταση και διαρκεια. Ευτυχως αν και η θαλασσα ειχε 8-9 μποφωρ τις προηγουμενες ημερες , μας εκανε την χαρη και ταξιδεψαμε κανονικα .
Μπηκαμε στο αεροσκαφος και με στασεις στο Abu Dhabi για 3 ωρες και στην Bangkok για 2 θα φτασουμε επιτελους στο ...
Last edited: