Καλώς σας βρήκα.

Aeiforos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Εθνικό Πάρκο Β. Πίνδου!
Γεια, είμαι ο Δημήτρης από Καρδίτσα. Έψαχνα να βρω ένα forum για να γνωρίσω κυρίως άτομα που γουστάρουν ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό, άτομα που ταξιδεύουν σε παρέες και γουστάρουν ταξίδια παρόμοια με τα δικά μου. Τώρα κατα πόσο αυτό το forum είναι αυτό που ψάχνω, θα δείξει. :bleh:
Επειδή όμως κάθε φορά που ανοίγω ένα λογαριασμό σε ένα νέο forum, δυσκολεύομαι να κατατοηστώ μέχρι να το μαθω, έχει κανένας την διάθεση να με βοηθήσει λίγο στην αρχή και να του ρωτήσω κάποια πραγματάκια?
Ευχαριστώ, Μήτσος.

Aeiforos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Εθνικό Πάρκο Β. Πίνδου!
Εμένα γιατί δεν με καλωσορίζει κανένας; :(:(:(:(

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Πω, πω, παράπονο!! :haha:
Άντε βρε, καλώς ήρθες στην παρέα μας. Καλά ταξίδια να έχεις!

Picos Apicos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κίνα&ίσως Ταιλάνδη πάλι!!
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Κίνας-Ιαπωνία-Περού
Καλώς όρισες και καλά ταξίδια σου εύχομαι. :welcome: Σιγά σιγά θα τα μάθεις όλα,έχει μερικούς οδηγούς που θα σε βοηθήσουν πολύ στα θέματα που έχουν γράψει οι Admin.Εμείς....ακόμα μαθαίνουμε!!!:haha::haha:

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Δημήτρη καλώς ήρθες!εύχομαι καλά ταξίδια,όσο για τις λειτουργίες του φόρουμ σιγά σιγά από μόνος σου αν ασχοληθείς θα βρείς την άκρη....κάθε τι καινούργιο στην αρχή μας φαίνεται δύσκολο.....και φυσικά υπάρχει διάθεση απ όλους μας νομίζω αν μπορούμε να βοηθήσουμε σε κάτι ευχαρίστως να το κάνουμε.

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
:) Οκ.

Ευχαριστώ παιδιά.
Ναι, θέλουν διάβασμα τα θέματα των admins. Θα βγάλω άκρη.
welcome! τιποτα δεν ειναι δυσκολο, θα το μαθεις πολυ ευκολα το φορουμ, αρκει να χεις καλη διαθεση...:)
αα, και καλα ταξιδια!!!

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Εμένα γιατί δεν με καλωσορίζει κανένας; :(:(:(:(
Δημήτρη καλώς ήρθες!Είδες άμα κάνεις παράπονα πώς σε υποδέχονται;Κι εγώ πρόσφατα έκανα εγγραφή και την πρώτη μέρα ένιωθα οτι βρισκόμουν σε χάος για το λόγο οτι δεν είχα ξαναμπεί σε φόρουμ!Μέρα με τη μέρα όμως βρήκα τις άκρες. Μόνος θα πειραματιστείς! Κάποια στιγμή θα ήθελα να έρθω προς τα μέρη σου. Έχω ακούσει οτι στη Λίμνη Πλαστήρα είναι πολύ όμορφα, από άποψη φυσικού τοπίου εννοώ, και γω είμαι πολύ φαν της φύσης!Εγώ κατάγομαι και μένω Μυτιλήνη!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom