Χθες στις 14:35 #1 E EFI C Member Μηνύματα 5 Likes 11 Να 'μαι κι εγώ στο πιο ενδιαφέρον φόρουμ για τα ταξίδια που έχω βρει. Ανεξάντλητες οι πληροφορίες, έχω χαθεί. Επόμενος προορισμός μου η Κούβα, για την οποία ψάχνω πληροφορίες και ήδη έχω βρει εδώ πολλές απαντήσεις.
Να 'μαι κι εγώ στο πιο ενδιαφέρον φόρουμ για τα ταξίδια που έχω βρει. Ανεξάντλητες οι πληροφορίες, έχω χαθεί. Επόμενος προορισμός μου η Κούβα, για την οποία ψάχνω πληροφορίες και ήδη έχω βρει εδώ πολλές απαντήσεις.
Χθες στις 14:51 #2 varioAthens Member Μηνύματα 6.359 Likes 12.081 Καλωσορισες και με το καλο το ταξιδι σου στην Κουβα!
Χθες στις 14:55 #3 E EFI C Member Μηνύματα 5 Likes 11 varioAthens said: Καλωσορισες και με το καλο το ταξιδι σου στην Κουβα! κλικ για όλη την παράθεση... Ευχαριστώ πολύ, ανυπομονώ πότε να περάσουν οι μέρες να φτάσει η 7 Φεβρουαρίου!!!
varioAthens said: Καλωσορισες και με το καλο το ταξιδι σου στην Κουβα! κλικ για όλη την παράθεση... Ευχαριστώ πολύ, ανυπομονώ πότε να περάσουν οι μέρες να φτάσει η 7 Φεβρουαρίου!!!
Χθες στις 15:19 #4 G gkalla Member Μηνύματα 1.577 Likes 8.524 Επόμενο Ταξίδι Ισπανία Ταξίδι-Όνειρο Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Χθες στις 19:05 #5 mariath Member Μηνύματα 2.327 Likes 6.770 Ταξίδι-Όνειρο Όλη η Νότια Αμερική και καλά ταξίδια!
Χθες στις 20:14 #6 Nikos1986 Member Μηνύματα 1.107 Likes 4.978 Επόμενο Ταξίδι Κανάρια Ταξίδι-Όνειρο Αυστραλία - Καλιφόρνια Καλώς ήλθες στην παρέα!
Χθες στις 20:30 #7 E EFI C Member Μηνύματα 5 Likes 11 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Καλά ταξίδια να έχουμε!!!
Χθες στις 20:45 #8 psilos3 Member Μηνύματα 6.837 Likes 53.163 Επόμενο Ταξίδι ; Ταξίδι-Όνειρο Αναζητείται! Καλή αρχή! Ειδικά για την Κούβα, εδώ θα βρεις τα πάντα.
Χθες στις 21:11 #9 E EFI C Member Μηνύματα 5 Likes 11 Ευχαριστώ πολύ. Είναι αλήθεια αυτό. Αληθινός θησαυρός.