• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Καλώς σας βρήκα!

atha07

New Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ
Εδώ και καιρό όποτε οργάνωνα ταξίδια είτε στο εξωτερικό είτε στην Ελλάδα συμβουλευόμουνα τα ποστ σας, διάβαζα τις εμπειρίες σας και έπαιρνα πολλές ιδέες! Ήρθε όμως η ώρα να σας μιλήσω και γω για το αγαπημένο μου χόμπυ, τα ταξίδια, να μοιραστώ τις ιστορίες μου (παρά το νεαρό της ηλικίας μου) και να αλληλεπιδράσω πιο άμεσα με τον κόσμο του Travelstories για να τις νέες μου εξορμήσεις!
Υ.Γ. πού μπορώ να ανοίξω νέο topic; :)

vasnorth

Member
@atha07, καλώς ήλθες στην παρέα του Travelstories!
όταν θα θελήσεις να ανεβάσεις κάποια δική σου ταξιδιωτική ιστορία θα κλικάρεις τον φάκελλο Ταξιδιωτικές Ιστορίες, κάτω από το λογότυπο του Travelstories και αφού ανοίξεις τον υποφάκελλο Ταξιδιωτικές Ιστορίες σε εξέλιξη θα πας πάνω δεξιά, πάνω από το κουτί με το όνομα σου και θα πατήσεις το μπλε κουτάκι με τη φράση Νέο Θέμα και από εκεί μπορείς να ξεκινήσεις να γράφεις την ιστορία σου.
Και πάλι καλώς όρισες και περιμένουμε να μοιραστείς τις ιστορίες σου
:welcome2:

atha07

New Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ
@atha07, καλώς ήλθες στην παρέα του Travelstories!
όταν θα θελήσεις να ανεβάσεις κάποια δική σου ταξιδιωτική ιστορία θα κλικάρεις τον φάκελλο Ταξιδιωτικές Ιστορίες, κάτω από το λογότυπο του Travelstories και αφού ανοίξεις τον υποφάκελλο Ταξιδιωτικές Ιστορίες σε εξέλιξη θα πας πάνω δεξιά, πάνω από το κουτί με το όνομα σου και θα πατήσεις το μπλε κουτάκι με τη φράση Νέο Θέμα και από εκεί μπορείς να ξεκινήσεις να γράφεις την ιστορία σου.
Και πάλι καλώς όρισες και περιμένουμε να μοιραστείς τις ιστορίες σου
:welcome2:
Τέλεια!! Ευχαριστώ πάρα πολύ για την κατατόπιση! Σύντομα με τις ταξιδιωτικές μου ιστορίες λοιπόν!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom