• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Καλώς σας βρήκα

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Καλησπέρα σε όλους.
Μου είναι πολύ ευχάριστο που βρήκα αυτή τη μεγάλη παρέα ταξιδιωτών από Ελλάδα, αφού η μικρή μου εμπειρία λέει πως οι Έλληνες δεν ταξιδεύουν, με εξαίρεση διακοπές σε κανένα νησί και κανένα ταξιδάκι στην Ευρώπη.
Το μικρόβιο για τα ταξίδια το κόλλησα την πρώτη φορά που βγήκα εκτός Ελλάδας, κάπου το 2001 που επισκέφτηκα την Αγγλία. Από τη στιγμή εκείνη δεν κατάφερα να το βγάλω ξανά από μέσα μου. Τα πιο πολλά χρόνια περιορίστηκα σε σύντομες επισκέψεις, έτσι 15-10 μέρες και μόνο σε ευρωπαϊκές χώρες. Με που έπαιρνα δηλαδή μια γεύση της χώρας, έπρεπε να τα μαζέψω και να φύγω. Μέχρι πέρυσι, που έκανα μόνος το πρώτο μου ταξίδι (τα άλλα είναι απλά υποκατάστατα). 8,5 μήνες στην Ασία. Χωρίς σχέδια ή πλάνα και φυσικά χωρίς εισιτήριο επιστροφής. Ένα backpack στην πλάτη και όπου μας βγάλει. Δυστυχώς ο καιρός πέρασε και πλέον έχω επιστρέψει στην Ελλάδα. Ήδη σκέφτομαι τα επόμενα ταξίδια και περιπέτειες. Μέχρι τότε περιορίζομαι σε μικρές αποδράσεις.

Καλώς σας βρήκα λοιπόν...
(και καλά μας ταξίδια)

Επόμενο Ταξίδι
????????
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος λατινικης αμερικης
Καλως τον. Περιμενουμε την ταξιδιωτικη σου ιστορια απο το ταξιδι στην ασια!!!! Απ' οτι ειδα εχεις και εμπειρια σε camping. Και εκει περιμενω βοηθεια.
Καλα ταξιδια

StellAnna

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
Καλώς μας ήρθες
Από βάθους ψυχής, σου εύχομαι καλά ταξίδια
Η παρέα μας εδώ μεγάλη, με απέραντη ταξιδιωτική τρέλλα

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
καλώς ορισες mpiftex .
εσύ και το xontro mpizeli μου ανοίγετε την όρεξη!!!
καλά ταξίδια !!!!

McElk

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Καλώς ήρθες ! Βλέπω έχεις ...ειδικότητα σε Ινδοκίνα !! Θα περιμένουμε με ενδιαφέρον καμιά ιστορία σου από σπάνιους προορισμούς όπως Λάος, Καμπότζη...

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
ναι !!! πές γιά λάος καμπότζη -βιετνάμ ..θα παω το 2009
αναμένομεν !!!!

marakixin

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο
Ταξίδι-Όνειρο
αγια-πετρουπολη
καλως ηρθες.καλα καλα ταξιδια. περιμενω οπως ολοι ταξιδιωτικη ξεναγηση στην καμποτζη στο βιετναμ στο λαος. το παιδακι που εχω υοθετησει απο την action ειναι απο το Βιετναμ και θελω να προγραμματισω καποια στιγμη ενα ταξιδι εκει

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Καλώς ήλθες κι από μένα! Καλά ταξίδια!!

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
:welcome: mpiftex
Mολις διαβασα οτι εμεινες 8.5 μηνες στην Ασια επεσα απο την καρεκλα :haha::haha:
Μακαρι να εμενα και γω,εστω και τους μισους.
Μου κανει εντυπωση η φραση σου (Δυστυχώς ο καιρός πέρασε και πλέον έχω επιστρέψει στην Ελλάδα)
Αυτο τα λεει ολα.
Αμα βρεις ευκαιρια γραψε μας καμμια ιστορια.
Παντα να ταξιδευεις,και ευχομαι στο επομενο ταξιδι να σπασεις το 9μηνο.:cool:

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Ευχαριστώ όλους τους φίλους και τις φίλες για το καλωσόρισμα!! :)

Θα προσπαθήσω να γράψω κάποιες ιστορίες από τα μέρη που επισκέφτηκα. Όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα που έζησα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά μέσα στο κεφάλι μου. Χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να τα συνειδητοποιήσεις! Όποιος ταξιδεύει καταλαβαίνει τι εννοώ, Δεν είναι μόνο τα μεγάλα: τα μνημεία και τα αξιοθέατα που είδες, είναι τα πιο μικρά που κάνουν τη διαφορά. Αυτό μπορεί να είναι ένα πιάτο ρύζι από τον πλανόδιο στο δρόμο, ένα μπουκάλι BeerLao που κέρασες έναν ντόπιο στο χωριό στο Λάος, το τσάι που σε κέρασε μια γιαγιά στη Βιρμανία, οι μπύρες που ήπιες σε ένα trendy club στην Κίνα με τους συνταξιδιώτες σου, τα παιδάκια στο Βιετνάμ που σε παίρνουν από πίσω και σου λένε 15 φορές "Hello", χασκογελώντας μεταξύ τους. Είναι τόσα πολλά...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom