• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Καλώς σας βρήκα !

sassenach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λιλλιπούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
Ευχαριστώ τον Δευκαλίωνα για το καλωσόρισμα και τα πολύ ενδιαφέροντα λινκ που παραθέτει (aekplanet;)) τυχαία βρήκα το site αλλά τελικά όλα γίνονται για κάποιο λόγο, έτσι ? Με πολύ λίγα λόγια, μου αρέσουν τα ταξίδια, κυρίως σε εποχές και σε τόπους "μη τουριστικούς". Γενικά δεν μου αρέσει - αν και το έχω κάνει - να είμαι η τουρίστρια των λίγων ημερών. Ιδανικά θα ήθελα σε κάθε προορισμό να είχα τη δυνατότητα να μείνω και να ζήσω έστω και λίγο...Ιδανικά...
Καλώς σας βρήκα, λοιπόν !

SARAH

Member
Ευχαριστώ τον Δευκαλίωνα για το καλωσόρισμα και τα πολύ ενδιαφέροντα λινκ που παραθέτει (aekplanet;)) τυχαία βρήκα το site αλλά τελικά όλα γίνονται για κάποιο λόγο, έτσι ? Με πολύ λίγα λόγια, μου αρέσουν τα ταξίδια, κυρίως σε εποχές και σε τόπους "μη τουριστικούς". Γενικά δεν μου αρέσει - αν και το έχω κάνει - να είμαι η τουρίστρια των λίγων ημερών. Ιδανικά θα ήθελα σε κάθε προορισμό να είχα τη δυνατότητα να μείνω και να ζήσω έστω και λίγο...Ιδανικά...
Καλώς σας βρήκα, λοιπόν !
Καλώς μας βρήκες λοιπόν,μη θαρρείς, οι περισσότεροι τυχαία βρεθήκαμε εδώ...ναι ιδανική η κατάσταση που περιγράφεις αλλά γιατί όχι?:p

Zeta

Member
Καλώς όρισες! και μην νομίζεις... σε όλους μας θα άρεσε να μπορούσαμε να καθόμαστε όσο χρειάζεται για να δούμε τον κάθε τόπο με την άνεσή μας, αλλά δυστυχώς τις περισσότερες φορές είναι ανέφικτο. Οπότε, έστω και μια τζούρα είναι καλύτερα από το καθόλου:lol:

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλώς όρισες!πράγματι οι περισσότεροι τελικά τυχαία ανακαλύψαμε το σάιτ και μετά κολλήσαμε:haha:,δε νομίζω να γλυτώσεις εσύ...,καλά ταξίδια νάχεις πάντα!

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Καλως ηρθες και ελπιζω να σου κρατησουμε ευχαριστη παρεα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ