Καλώς σας βρήκα!! Ευχαριστώ για την αποδοχή!!

Tasos kala

New Member
Τα ταξίδια ήταν και είναι στις προτεραιότητες μου. Πιστεύω πως ειμαι στο κατάλληλο μέρος για να δώσω και να πάρω ταξιδιωτικές εμπειρίες. Ευχαριστώ και πάλι!!

Klair

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Τα ταξίδια ήταν και είναι στις προτεραιότητες μου. Πιστεύω πως ειμαι στο κατάλληλο μέρος για να δώσω και να πάρω ταξιδιωτικές εμπειρίες. Ευχαριστώ και πάλι!!
:welcome:

Και καλά ταξίδια
:pilot:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Τι σημαίνει ρε παιδιά αυτό το "ευχαριστώ για την αποδοχή" που το βλέπω συνέχεια; Ποιός αποδέχτηκε τι;

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Τι σημαίνει ρε παιδιά αυτό το "ευχαριστώ για την αποδοχή" που το βλέπω συνέχεια; Ποιός αποδέχτηκε τι;
Εεεε... νομίζουν ότι είναι όπως στο facebook που ζητούν και τους απο-δέχονται σε κάποια ομάδα...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Εεεε... νομίζουν ότι είναι όπως στο facebook που ζητούν και τους απο-δέχονται σε κάποια ομάδα...
Αυτό λες; Δυσκολο μου φαινεται, είναι λίγο παιδαριώδες λάθος για να το κάνουν τόσοι...

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Αυτό λες; Δυσκολο μου φαινεται, είναι λίγο παιδαριώδες λάθος για να το κάνουν τόσοι...
Δε θυμάμαι να πέρασα από κάποιου είδους συνέντευξη όταν έγινα μέλος στο φόρουμ και να με ενέκριναν. Εσύ θυμάσαι κάτι άλλο; Νέοι κανόνες; :shock:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom