5 Απριλίου 2009 #1 A aarg New Member Μηνύματα 3 Likes 0 Καινούργιος σ' αυτό το φόρουμ με όχι πολυ μεγάλη ταξιδιωτική εμπειρία στην πλάτη μου, με αρκετά χρόνια στο εξωτερικό αλλά τα τελευταία χρόνια με έδρα θεσσαλονίκη Να περνάτε ολοι καλά και θα τα λέμε
Καινούργιος σ' αυτό το φόρουμ με όχι πολυ μεγάλη ταξιδιωτική εμπειρία στην πλάτη μου, με αρκετά χρόνια στο εξωτερικό αλλά τα τελευταία χρόνια με έδρα θεσσαλονίκη Να περνάτε ολοι καλά και θα τα λέμε
5 Απριλίου 2009 #2 varioAthens Member Μηνύματα 6.097 Likes 10.759 Νομίζω ότι πιο σημαντική και από την ταξιδιωτική εμπειρία, είναι η ταξιδιωτική όρεξη! Καλωσόρισες!
5 Απριλίου 2009 #3 Dorotija Member Μηνύματα 1.297 Likes 701 Επόμενο Ταξίδι Να είναι η Κρακοβία? Ταξίδι-Όνειρο Yemen Καλωσήρθες φίλε, φτιάξε και το χάρτη σου να δούμε τα ταξίδια σου!!
5 Απριλίου 2009 #4 LULLU Member Μηνύματα 3.595 Likes 8.124 Επόμενο Ταξίδι το ψαχνω.... Ταξίδι-Όνειρο Νιγηρας-Μαλι να περνας και εσυ καλα και θα τα λεμε σιγουρα
6 Απριλίου 2009 #6 skiouros82 Member Μηνύματα 727 Likes 53 Επόμενο Ταξίδι μας τσάκισε ο covid Ταξίδι-Όνειρο japan me cherry blossom καλωσορισες και απο μενα!κοινη εδρα εχουμε κ πολυ θα θελαμε να ακουσουμε για τα χρονια σου εξωτερικο οποτε μπορεσεις καποια στιγμη.
καλωσορισες και απο μενα!κοινη εδρα εχουμε κ πολυ θα θελαμε να ακουσουμε για τα χρονια σου εξωτερικο οποτε μπορεσεις καποια στιγμη.