• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Καλως σας βρηκα!

sofia88

New Member
Φίλοι μου καλησπέρα!χαίρομαι πολύ που σας ανακαλυψα!Έχω ταξιδέψει λίγο σ αυτη τη ζωή δυστυχώς..αλλα τώρα που μπορω(όχι δεν πλουτισα,ούτε παντρεύτηκα μεγιστάνα,απλα δεν έχω οικονομικές υποχρεώσεις που είχα πριν) θέλω να κάνω τα ονειρα μου πραγματικότητα!Θα κάνω λοιπόν ένα ταξίδι μόνη..αλλα που?Λονδίνο ή Κωνσταντινούπολη?πιο ακίνδυνο και οικονομικό ποιο είναι αραγε?η αληθεια είναι πως η πρώτη μου επιλογή είναι το Λονδίνο..αλλα το αφηνω σε εσάς...

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Φίλοι μου καλησπέρα!χαίρομαι πολύ που σας ανακαλυψα!Έχω ταξιδέψει λίγο σ αυτη τη ζωή δυστυχώς..αλλα τώρα που μπορω(όχι δεν πλουτισα,ούτε παντρεύτηκα μεγιστάνα,απλα δεν έχω οικονομικές υποχρεώσεις που είχα πριν) θέλω να κάνω τα ονειρα μου πραγματικότητα!Θα κάνω λοιπόν ένα ταξίδι μόνη..αλλα που?Λονδίνο ή Κωνσταντινούπολη?πιο ακίνδυνο και οικονομικό ποιο είναι αραγε?η αληθεια είναι πως η πρώτη μου επιλογή είναι το Λονδίνο..αλλα το αφηνω σε εσάς...
Καλώς την... Το Λονδινο ειναι σιγουρα με μεγαλη διαφορα πολυ πιο ακριβό απο Κωσταντινουπολη .. ακίνδυνα και τα δυο.

Desiro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Συμφωνώ ότι το Λονδίνο είναι πολύ πιο ακριβό σε σχέση με Κωνσταντινούπολη!! Πως και μόνη όμως? Θα πας να μείνεις σε κάποιον γνωστό?

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Σοφία καλώς όρισες. αφού σαν πρώτη προτεραιότητα έχεις το Λονδίνο μην το σκέφτεσαι καθόλου.

karfitsa

Member
Φίλοι μου καλησπέρα!χαίρομαι πολύ που σας ανακαλυψα!Έχω ταξιδέψει λίγο σ αυτη τη ζωή δυστυχώς..
Καλως ηρθες Σοφια και καλα ταξιδια...:)Ευτυχως,εισαι αρκετα μικρη και με πολλα χρονια μπροστα σου για να κανεις τα ονειρα σου πραγματικοτητα...

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Kαλως ηρθες και απο μας. Μιας και κανεις την αρχη δεν εχει σημασια πρωτο και δευτερο. Ξεκινα για Λονδινο και μετα αρχισε τον σχεδιασμο για Κωσταντινουπολη!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα