• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Καλως σας βρηκα απο Ηρακλειο

vasantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΙΕΤΝΑΜ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
Καλημέρα από Ηράκλειο.
Ακουω στο Βασιλική ( Αντωνοπούλου) και μόλις έκανα εγγραφή στο Travel Stories με αφορμή ένα ταξίδι που σχεδιάζω στο Βιετναμ τον επόμενο μήνα .
Εχω ταξιδέψει αρκέτά στην Ευρώπη και απο μεγάλα ταξιδια έχω γευτεί Ταυλάνδη -Καμπότζη για ένα μήνα και Κούβα επίσης για 28 μέρες. Δεν προτιμώ ταξιδιωτκά γραφεία , ταξιδεύω μόνη ή με φιλους και ποτέ για κάτω απο 18 μέρες .
Το nick μου μοιάζει με αυτό του μπαμπα μου ( vagantos) για να μην τρομάξω όσους συνομιλούσαν μαζί του (αν κάποιος συνεχίζει να συνομιλει είναι πρόβλημα).

Καλά τα-ξίδια σε όλους!

Last edited:

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Καλώς όρισες, Βασιλική.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Γεια σου συντοπιτισσα Βασιλικη. Εκανα μετακομιση πολυ προσφατα και βρηκα ενα μπουκαλι τσιπουρο στην καβα μου που μου ειχε δωσει ο πατερας σου οταν εμενα Θεσσαλονικη. Συγκινηθηκα...

Καλως μας ηλθες και περιμενουμε ιστοριες :)

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
καλως ηλθες Βασιλικη..μεγαλο το κενο του πατερα σου και σε ηθος και σε πνευμα αν και μονο μεσα απο εδω μοιραστηκαμε ταξιδια και αποψεις...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Γεια σου Βασιλική και καλώς ήρθες! Ο vagantos είχε μόνο φίλους εδώ, είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθες στην παρέα μας.

:welcome2:

fotast

Member
Καλώς μας ήρθες.

Θυμάμαι την ευγενική,διακριτική/μετρημένη και με χιούμορ παρουσία του πατέρα σου εδώ.Χαίρομαι που θα υπάρχει συνέχεια από εσένα.

Καλά ταξίδια να έχεις.

vasantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΙΕΤΝΑΜ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
Γεια σου συντοπιτισσα Βασιλικη. Εκανα μετακομιση πολυ προσφατα και βρηκα ενα μπουκαλι τσιπουρο στην καβα μου που μου ειχε δωσει ο πατερας σου οταν εμενα Θεσσαλονικη. Συγκινηθηκα...

Υπαρχει

Υπαρχει πάντα τσιπουρο διαθέσιμο για φίλους του μπαμπά μου ! Οποτε τελειώσει το φαρμάκι, στειλτε μου ενα μνμ για μια μετα χαράς αναγόμωση

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Καλησπέρα Βασιλική από Ηράκλειο, συναντηθήκαμε κάποτε για λίγα λεπτάκια στην παλιά σας γειτονιά. Καλώς ήρθες

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom