ConstadinosO
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Μπολόνια
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιράν,Βόρεια Κορέα,Κούβα
Γεια σας!Καταρχην να σας πω οτι για πρωτη φορα αρχισα να ασχολουμαι σοβαρα με το προφιλ μου εδω και ειμαι πραγματικα ενθουσιασμενος.Τελικα δυστηχως απο τα ταξιδια που σας ειπα σε πορηγουμεαν ποστς δεν καναμε καποιο διοτι no money no honey :roll: Τελος παντων,ειμαι ο Κωνσταντινος και ειμαι 16 ετων και αν και ειμαι σε σχετικα μικρη ηλικια αγαπαω πολυ τα ταξιδια.Τωρα,για να μπω στο ψητο,φετος το καλοκαιρι εγω η μητερα μου και δυο φιλες πηγαμε Φλωρεντια,Βενετια και περασαμε καταπληκτικα και ετσι ειπαμε να παμε και του χρονου το καλοκαιρι.Ομως αποφασισαμε να αρχισουμε να ψαχνουμε απ0ο φετος για τον προορισμο και σιγα σιγα να το προγραμματισουμε εμχρι τον νοεμβριο-δεκεμβριο.Του χρονου θα θελαμε να παμε καπου που να μπορεσουμε να συνδυασουμε το νεανικο της ηλικιας μας(16 και 18) αλλα και το πιο οικογενειακο για την μητερα μου.Θα θελαμε να να παμε καπου σχετικα οικονομικα(εννοω οχι ακριβα οπως πχ η Βενετια,σε φυσιολογικες τιμες).Θ αθελαμε να μην παμε επισης σε μερη που εχουμε ηδη παει καποιες φορες(εστω και ενας απο το μικρο μας γκρουπ) οπως Αυστρια,Ελβετια,Ιταλια,Ισπανια.Τελος,σκεφτηκαμε και μερη οπως Ιορδανια και Αιγυπτος ου ομως βαριομουν να γραψω διαφορετικο ποστς απλα αν θελετε να σχολιασετε κατι καλοδεχουμενοι.Θ αθελαμε να χρησιμοποιησουμε και τραινο αν ειναι δυνατον αλλα οχι απαραιτητα απλα φετος σαν εμπειρια μας αρεσε πολυ!Ακουω προτασεις!Ευχαριστω πολυ εκ προτερων!