• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κίνα Καλοκαιρινό ταξίδι στην Κίνα

ada

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΙΝΑ Η ΙΝΔΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΕΡΟΥ-ΒΟΛΙΒΙΑ
Καλησπέρα σε όλους,

Το καλοκαίρι σκέφτομαστε να πάμε Κίνα (δυστυχώς Αυγουστο )και ήθελα τα φώτα σας για κάποια πράγματα:
  • Είναι όντως μία χώρα που αξίζει να επισκεφτείς?(Η δεύτερη σκέψη μας ήταν η Καμπότζη)
  • Ο καιρός το καλοκαίρι είναι υποφερτός?
  • Κάποιο αξιόπιστο πρακτορείο για ταξίδι με γκρουπ?
  • Κάποια ΄μέρη που θα πρέπει να τα συμπεριλάβω σίγουρα στο ταξίδι μου?
Κάθε βοήθεια δεκτή

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Θα ειμαι συντομος αφου δεν εχω παει ακομη Κινα αλλα αφετερου ειμαι αρκετα ενημερωμενος επειδη προκειται να την επισκεφτω αρχες Ιουλιου για 15-16 μερες.Ο καιρος γενικα το καλοκαιρι ειναι αρκετα ζεστος και ιδιως τον Αυγουστο οι θερμοκρασιες φτανουν υψηλα επιπεδα.Βεβαια στη Βορεια Κινα(Πεκινο,Χι αν)οι θερμοκρασιες ειναι παλι ανεκτες ενω Νοτια καποιος που δεν ειναι και πολυ υπομονετικος με τη ζεστη θα εχει προβλημα.
Οσον αφορα τις σπουδαιοτερες πολεις για ταξιδι 15-20 ημερων θα ελεγα Beijing,Xian,Guilin-Yangshuo kai Shanghai.

• Like
Reactions: ada

STAV

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΟΓΓΟΛΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Δ.ΑΦΡΙΚΗ
Παρόλο που θα πάω Θιβέτ το καλοκαίρι σου προτείνω κάτι ξεχωριστό:
Κουμίνγκ -Πέτρινο δάσος -Ντάλι-Λιτζιάνγκ- βουνό χιονισμένου δράκου- φαράγγι του άλματος της τίγρης- ΣαγκρίΛα (ζογκτιαν)- Εθνικό πάρκο Παντούκο -κουμινγκ και από εκεί Βιεντιαν και διάπλευση του μεκόγκ.

καλό σου ταξίδι

• Like
Reactions: ada

exsta

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρωσία
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϋλάνδη για 1 μήνα
εν πολλοίς εξαρτάται από το τί θέλεις να δεις. σε ενδιαφέρει η φύση, η ιστορία, ή το αστικό περιβάλλον, η μοντέρνα αναπτυσσόμενη Κίνα; για ιστορία σίγουρα Πεκίνο-Σιάν, για φυσικές ομορφιές Γκουιλίν, για γεύση σύγχρονης Κίνας και διασκέδαση Σαγκάη δαγκωτό. Μιλάω πάντα για τους συνηθισμένους προορισμούς. Αν διαθέτεις 13-15 μέρες, τα συνδυάζεις και όλα αυτά. Αν πάλι είσαι περιπετειώδης τύπος, πας μια δυτική Κίνα και γουστάρεις!

exsta

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρωσία
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϋλάνδη για 1 μήνα
από ζέστη, θα έλεγα όπως ελλάδα για τη νότια Κίνα (Σαγκάη και κάτω) και λίγο πιο δροσερά στα βόρεια

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
To κλίμα της Σαγκάης και νότια δεν έχει καμιά σχέση με της Ελλάδας το καλοκαίρι... μην κοιτάζεις τις θερμοκρασίες μόνο, κοίτα την υγρασία...
30c και 70% που έχει εκεί, απλά δεν παλεύεται (για όποιον δεν είναι συνηθισμένος σε τροπικά κλίματα)...

exsta

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρωσία
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϋλάνδη για 1 μήνα
Η αλήθεια είναι ότι στη Σαγκάη έχω βρεθεί μέχρι και Μάιο, ποτέ κατακαλόκαιρο, αλλά απ όσο γνωρίζω δεν είναι τόσο τραγικά. Για πιο νότια θα συμφωνήσω για την υγρασία. Στο Χονγκ Κονγκ ένιωθα μια γλίτσα στα χέρια και στο πρόσωπο (Φλεβάρη με 20κάτι βαθμούς)

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Κίνα είχα πάει Αύγουστο. Ζέστη μεν και στη Σαγκάη υποφερτά παρά την υγρασία. Αυτή η θολούρα να έλειπε...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα