Γεια σας παιδιά! Είμαι νέο μέλος οπότε δεν ξέρω τίποτα ακόμα από το σάιτ, πού να απευθυνθώ κλπ οπότε απλά είπα να γράψω κατευθείαν για το θέμα μου. Είμαι 22 χρονών, πάνω κάτω στην ίδια ηλικία η κοπέλα μου και φέτος θα είναι οι πρώτες μας διακοπές. Εννοείται ψάχνουμε κάτι σχετικά οικονομικό (φοιτητές), όχι στην ξεφτίλα αλλά όχι και τιμές Μυκόνου πχ. Κάτι φυσιολογικό. Έχω αυτοκίνητο αλλά θα προτιμούσα να μην το πάρω η αλήθεια είναι, κοστίζει η μεταφορά του με πλοίο. Οπότε ένα νησί που να το γυρνάς και με πόδια ή με καλή συγκοινωνία είναι ευπρόσδεκτο. Εννοείται όμως θέλω να μου προτείνετε και άλλα, ακόμα κι αν χρειάζεται το όχημα, δεν το έχω αποκλείσει. Αν αξίζει ο προορισμός γιατί όχι? Καλές παραλίες και από νυχτερινή ζωή όχι κάτι το εξωπραγματικό, νέο ζευγάρι είμαστε, όμως ζευγάρι, θες κάτι πιο ήρεμο, ρομαντικό, κανά ποτάκι κλπ, αλλά όχι και νέκρα. Δεν ξέρεις αν θα στα σκάσει και θα θες να γίνεις κουρούμπελο πχ. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω με ανυπομονησία τις προτάσεις σας!!