Γαλλία Καλοκαιρινή περιήγηση στην Κοιλάδα του Λίγηρα

Μηνύματα
116
Likes
67
Επόμενο Ταξίδι
Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος του μεταξιού
Καλησπέρα σε όλους!
Αν και είναι ομολογουμένως πολύυυυ νωρίς, δύο φίλες κι εγώ αποφασίσαμε να επισκεφθούμε τον Αύγουστο το Παρίσι και την Κοιλάδα του Λίγηρα. Για τη γαλλική πρωτεύουσα -όπου θα μείνουμε 6 μέρες- δε ρωτώ, τα άρθρα που έχουν ήδη αναρτηθεί είναι κατατοπιστικότατα!
Αναζητώ όμως πάσης φύσεως πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή του Λίγηρα. Σκοπεύουμε να κινηθούμε για 5 μέρες μεταξύ Ορλεάνης και Saumur, με αυτοκίνητο και προσπαθούμε να συλλέξουμε πληροφορίες για δραστηριότητες, για γραφικά σημεία, για καλό φαγητό κλπ κλπ. Για παράδειγμα, σκεφτόμαστε να νοικιάσουμε αερόστατο για να δούμε την κοιλάδα από ψηλά, καθώς και να επισκεφθούμε το κάστρο του Chenonceau βράδυ, για να παρακολουθήσουμε παράσταση "Ήχος και Φως". Κάθε ιδέα, πρόταση, εμπειρία είναι ευπρόσδεκτη! Βασικά αυτό θα είναι το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό για τη μία φίλη, οπότε θέλουμε να το κάνουμε όσο πιο φαντασμαγορικό και αλησμόνητο γίνεται!
Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
 

elenara88

Member
Μηνύματα
1.788
Likes
1.815
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
θα σου γραψω και αλλα εν καιρω γιατι τωρα δεν εχω χρονο... αλλα για αρχη σου λεω οτι διαλεξες υπεροχο μερος για εκδρομη βρεθηκα εκει περυσι το Πασχα και ηταν τελεια... εχει καποιες ιστοριες για την περιοχη για κοιταξε τες ;) βαλε στο προγραμμα το chateau de Chaumont:cool:
 

maska_29

Member
Μηνύματα
381
Likes
788
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω το Σέλας...
Για αρχή ρίξε μια ματιά στις αρχικές σελίδες αυτής της ταξιδιωτικής ιστορίας. Τα μέρη είναι πανέμορφα. Αν χρειαστείς κάτι και μπορώ να βοηθήσω, εδώ είμαστε.
Από βδομάδα θα έχεις σίγουρα και μεγαλύτερη ανταπόκριση στο forum...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.532
Μηνύματα
899.480
Μέλη
39.254
Νεότερο μέλος
DimiKl

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom