Rozaki@
Member
Καλησπέρα σας! Με λένε Δήμητρα και είμαι 20 χρόνών... Βρίσκομαι στα πρώτα μου ταξιδιωτικά βήματα και βρήκα το forum σας πολύ χρήσιμο για μένα. Στις 25 Αυγούστου φεύγω για Σαντορίνη μαζί με τον φίλο μου για 5 μερούλες... Ωστόσο ήδη έχουμε προγραμματισεί ταξίδι για τον επόμενο χρόνο στο εξωτερικο. Το 1ο μας ταξίδι στο εξωτερικό μάλιστα. Ο προορισμός μας είναι η Φλωρεντία... Υπολογίζουμε να καθήσουμε μια βδομάδα αλλά μπορεί και παραπάνω... Αυτό εξαρτάται θα δείξει... Το όνειρό μου ωστόσο είναι να πάω Bora-bora αλλά αυτό είναι ένα μακροπρόθεσμο όνειρο!!! 
Χάρηκα πολύ που έγινα μέλος σε μια τέτοια κοινότητα... Όλα όσα διαβάσα μέχρι στιγμής (κ είναι πολλα) είναι πολύ χρήσιμα... Έμαθα πράγματα για τα οποία δεν είχα ιδέα... Καλώς σας βρήκα λοιπόν και όποια πληροφορόα έχετε για Σαντορίνη ή Τοσκάνη καλοδεχούμενη...

Χάρηκα πολύ που έγινα μέλος σε μια τέτοια κοινότητα... Όλα όσα διαβάσα μέχρι στιγμής (κ είναι πολλα) είναι πολύ χρήσιμα... Έμαθα πράγματα για τα οποία δεν είχα ιδέα... Καλώς σας βρήκα λοιπόν και όποια πληροφορόα έχετε για Σαντορίνη ή Τοσκάνη καλοδεχούμενη...