27 Νοεμβρίου 2017 #1 Mimis_giak Member Μηνύματα 6 Likes 1 Έχω μερικές απορίες. Ταξιδεύω για Βαρσοβία.
27 Νοεμβρίου 2017 #2 tupacgr13 Member Μηνύματα 283 Likes 597 Επόμενο Ταξίδι Άγνωστο! Ταξίδι-Όνειρο Νεπάλ Mimis_giak said: Έχω μερικές απορίες. Ταξιδεύω για Βαρσοβία. κλικ για όλη την παράθεση... Καλως ηρθες Μιμη! Ριξε τωρα που ειμαστε ζεστοι.
Mimis_giak said: Έχω μερικές απορίες. Ταξιδεύω για Βαρσοβία. κλικ για όλη την παράθεση... Καλως ηρθες Μιμη! Ριξε τωρα που ειμαστε ζεστοι.
27 Νοεμβρίου 2017 #3 Mimis_giak Member Μηνύματα 6 Likes 1 Λοιπόν έχω αγχωνθει με το θέμα συναλλαγής χρημάτων δεν ξέρω τι να κάνω είναι η πρώτη φορά που ταξιδεύω εκτός Ελλάδας και χρειάζομαι πληροφορίες.
Λοιπόν έχω αγχωνθει με το θέμα συναλλαγής χρημάτων δεν ξέρω τι να κάνω είναι η πρώτη φορά που ταξιδεύω εκτός Ελλάδας και χρειάζομαι πληροφορίες.
27 Νοεμβρίου 2017 #4 tupacgr13 Member Μηνύματα 283 Likes 597 Επόμενο Ταξίδι Άγνωστο! Ταξίδι-Όνειρο Νεπάλ Κανε λιγο συναλλαγμα απο εδω για να εχεις και ολα καλα μην αγχεσαι για τετοια πραγματα. Κατσε να φωναξουμε και την @paefstra που ειναι γνωστο αφεντικο των συναλλαγων να σου πει ακριβως.
Κανε λιγο συναλλαγμα απο εδω για να εχεις και ολα καλα μην αγχεσαι για τετοια πραγματα. Κατσε να φωναξουμε και την @paefstra που ειναι γνωστο αφεντικο των συναλλαγων να σου πει ακριβως.
27 Νοεμβρίου 2017 #6 spirosninja Member Μηνύματα 286 Likes 507 Πληρωσα τα παντα με καρτα εθνικης που ειχε 1% προμηθεια για καθε χρηση.και χρεωθηκα συνολικα για 1 βδομαδα που ημουν εκει με 3 ευρω εξτρα συνολικα!
Πληρωσα τα παντα με καρτα εθνικης που ειχε 1% προμηθεια για καθε χρηση.και χρεωθηκα συνολικα για 1 βδομαδα που ημουν εκει με 3 ευρω εξτρα συνολικα!
27 Νοεμβρίου 2017 #7 Mimis_giak Member Μηνύματα 6 Likes 1 Τέλεια.!!! Τι τιμές παίζουν περίπου. Είναι φτηνα μέτρια?
27 Νοεμβρίου 2017 #8 spirosninja Member Μηνύματα 286 Likes 507 σχετικο ειναι αυτο! το φαγητο ειναι τζαμπα!τρωνε 2 ατομα ανετα με 10 ευρω, φτηνα μουσεια, μπυρες, μετακινησεις.
σχετικο ειναι αυτο! το φαγητο ειναι τζαμπα!τρωνε 2 ατομα ανετα με 10 ευρω, φτηνα μουσεια, μπυρες, μετακινησεις.
27 Νοεμβρίου 2017 #9 LULLU Member Μηνύματα 3.601 Likes 8.129 Επόμενο Ταξίδι το ψαχνω.... Ταξίδι-Όνειρο Νιγηρας-Μαλι
28 Νοεμβρίου 2017 #10 Mimis_giak Member Μηνύματα 6 Likes 1 Ποια αξιοθέατα αξίζει να επισκεφθούμε? Για Βαρσοβία πάντα.