• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Καλησπέρα σε όλους φίλοι μου :)

Kokeshi

Member
Καλησπέρα σε όλους σας, είμαι η Kokeshi. :D Είναι μεγάλη μου χαρά να βρίσκομαι στο υπέροχο φόρουμ σας το οποίο είναι πραγματικά μια υπέροχη βάση δεδομένων και τεράστια βοήθεια για όσους ταξιδεύουν ή θέλουν να ταξιδεύσουν και μέχρι τώρα δεν το έχουν κατορθώσει.

Εγώ ανήκω στην δεύτερη κατηγορία. Έχω ταξιδέψει πάρα πολύ Ελλάδα αλλά δεν έχω βγει ποτέ έξω απο τα σύνορα της χώρας μας κυρίως λόγω κάποιον ζητημάτων οικονομικών και υγείας που με ταλαιπώρησαν για αρκετά χρόνια. Τώρα νομίζω πως ήρθε η ώρα να ξεκινήσω, οπότε τι καλύτερο απο το να ξεκινήσω πρώτα απο εδώ. :xmas_biggrin:

Σας ευχαριστώ όλους θερμά για όλη την βοήθεια και την πληροφόρηση που έχετε προσφέρει μέχρι τώρα, είστε θησαυρός. Εύχομαι να μπορέσετε στο μέλλον να βρείτε λίγο χρόνο και για τις δικές μου απορίες. Να' στε καλά. :)

Boxeraki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Χαβάη
Ταξίδι-Όνειρο
Αλασκα
Πάντα υγεία και θα έρθουν και τα ταξίδια.. καλώς ήρθες!!

Maria_Maz

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εκουαδορ-Γκαλαπαγκος
Ταξίδι-Όνειρο
Περου-Βολιβια
καλησπερα
και γω αργησα να ξεκινησω αλλα τωρα δεν κρατιεμαι!!!! χαχα μη φοβασαι τιποτα!
μαρια

kon_gav

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία!
Ταξίδι-Όνειρο
όλος ο πλανήτης ΓΗ !
Γεια σου Kokeshi, καλώς όρισες. Σου εύχομαι πολλά πολλά ταξίδια!!!

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Καλώς όρισες kokeshi! Καλά και όμορφα ταξίδια, πάντα με υγεία σου εύχομαι...
Όσο για τις απορίες σου με αυτό το nick και το avatar μην ανησυχείς, θα βρεθούν αρκετοί που θα χαίρονται να σου απαντάνε!:xmas_biggrin:

(Pandora που είσαι;;; :xmas_lol: )

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλως ορισες στο φορουμ.
Σου ευχομαι παντα γερη και δυνατη για να ταξιδεψεις παντου.

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Καλώς όρισες kokeshi! Καλά και όμορφα ταξίδια, πάντα με υγεία σου εύχομαι...
Όσο για τις απορίες σου με αυτό το nick και το avatar μην ανησυχείς, θα βρεθούν αρκετοί που θα χαίρονται να σου απαντάνε!:xmas_biggrin:

(Pandora που είσαι;;; :xmas_lol: )
Εδώ, εδώ...:xmas_lol: Σας ευχαριστώ που με σκέφτεστε :xmas_lol:
Τέτοια όμορφη κουκλίτσα, να μην την υποδεχτούμε ....:xmas_wink:
Kokeshi - Wikipedia, the free encyclopedia

Kokeshi, καλώς μας ήρθες !:xmas_biggrin:
Εύχομαι να πραγματοποιηθούν όλα τα ταξιδιωτικά σου σχέδια !
Να υποθέσω...αγάπη για την Ιαπωνία ? :xmas_razz:

Kokeshi

Member
Σας ευχαριστώ όλους σας για την εμψύχωση σας και τα καλά σας λόγια. Στην αρχή σας διάβαζα και ταξίδευα νοερά, και κάπου στεναχωριόμουν γιατί εγώ ποτέ δεν είχα την ευκαιρία να το κάνω αυτό το πράγμα. Τώρα που η υγεία μου σχεδόν αποκαταστάθηκε και έχω την δυνατότητα σωματικά, δεν μπορώ πρακτικά γιατί ανήκω στην στατιστική του 1 εκατομμυρίου ανεπίσημων ανέργων που παρά τις γνώσεις δεν μπορώ να βρω δουλειά ούτε ως πωλήτρια.

Οπότε ξανά στα ονειρέματα. Που θα μου πάει όμως, δεν θα έρθει και η δική μου η σειρά; Δεν μπορεί. :oops::LOL:

Προς το παρόν θα βασιστώ πάλι σε εσάς, να με κουβαλήσετε νοερά στις αποσκευές σας να βλέπω και εγώ λιγουλάκι απο αυτά που βλέπετε και εσείς. Μην ανησυχείτε δεν θα σας επιβαρύνω καθόλου. :)

Ναι Πανδώρα μου γλυκιά, Ιαπωνία. Μου αρέσει πολύ σαν γλώσσα και σαν κουλτούρα, με τα υπέρ της και τα κατά της. Έχω ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό να μαθαίνω την γλώσσα και ελπίζω κάποτε πως θα έχω την δυνατότητα να την επισκεφτώ και να κάνω αρκετά ταξίδια προς τα εκεί.

Οι χώρες που επιθυμώ διακαώς να αξιωθώ να επισκεφτώ είναι η Ιαπωνία, η Κίνα, η Κορέα, το Μπαλί, η Σκωτία, η Αίγυπτος, η Ουγγαρία, η Τσεχία, και η Ιρλανδία.

Μακάρι. :photographer:

Και πάλι σας ευχαριστώ θερμά και ευελπιστώ στην υπομονή σας σε απορίες που θα έχω. Να είστε πάντα καλά να ταξιδεύετε. :xmas_wink:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Τα όνειρά μας είναι μπροστά και όλοι προσπαθούμε να τα πραγματοποιήσουμε, ταξιδεύουμε νοερά μέχρι να έρθει το πλήρωμα του χρόνου...:xmas_wink:
Να είσαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις, αφού το επιθυμείς πολύ ! Μπράβο που ξεκίνησες Ιαπωνικά, όταν θα πας δεν θα έχεις και πρόβλημα συνεννόησης !:xmas_wink:
Ρίχνε ματιές στο site της πρεσβείας Embassy of Japan in Greece, κατά καιρούς έχει διαγωνισμό για την γλώσσα...
Στο μεταξύ, έλα στο γκρουπ να απογειωνόμαστε παρέα :xmas_lol:
Για τις υπόλοιπες χώρες που σε ενδιαφέρουν, έχουν γραφεί υπέροχες ιστορίες...πιστεύω τις ανακαλύπτεις σιγά-σιγά :xmas_smile:
Καλή περιήγηση...:xmas_biggrin:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh