• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη !!

sweetart

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαδρίτη
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
καλησπέρα σε όλους κ από μένα.θα ήθελα να είστε επιηκείς μαζί μου γιατί είναι η πρώτη φορά που γίνομαι μέλος σε forum και υπάρχουν πολλά που δεν ξέρω δηλ πως να γραφω,τα θεματα...αλλά θα προσπαθήσω να μάθω..εχω ταξιδεψει κυρίως Ευρώπη αλλά το παραπονο μου είναι οτι ενω θέλω να κάνω περισσότερα ταξίδια( Λατινική Αμερικη ) αλλά δεν έχω παρέα..αφού δεν είμαι κ τόσο τολμηρή να τα παρατήσω όλα και να το κάνω μόνη μου.
ευχομαι λοιπον να προκύψουν :clap:

_antonis_

Member
Καλώς ήρθες!!
Εύχομαι να ταξιδέψεις σε όσα μέρη επιθυμείς!
Τα 'κόλπα' του φόρουμ θα τα μάθεις σύντομα...

Zeta

Member
Σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ όταν γράφτηκα δεν είχα ιδέα από forum. Παρόλα αυτά όμως θα εγκλιματιστείς γρήγορα και θα τα μάθεις όλα τα κουμπάκια. Όρεξη και πολύ χρόνο να έχεις. Εγώ ακόμη δεν το έχω πετύχει πάντος, αλλά δεν έχει σημασία. Τα βασικά τα κατέχω:haha::haha::haha:
Καλά ταξίδια σου εύχομαι και αρκετό θάρρος για να μπορέσεις να κάνεις ότι επιθυμείς μόνη σου, αφού δεν σε ακολουθεί κανείς.

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Καλως ηρθες και μην ανυσηχεις θα σε βοηθησουμε σε οτι χρειαστεις

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
welcome to travelstories!!!καλη περιηγηση και καλα ταξιδια να εχεις!!

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Καλώς ήρθες sweetart.

Μην ανησυχείς για τίποτα. Και τα πάντα θα μάθεις γύρω από το φόρουμ αλλά και τύχη θα σου φέρει το travelstories και θα βρεις την ιδανική παρέα για τα πολυπόθητα ταξίδια σου.

joela

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου!!!!!
καλώς ήρθες.Μην ανησυχείς για τπτ.και τα κολπάκια του φόρουμ θα μάθεις και μέσα απο εδω θα βρεις και κουράγιο για να κανεις μόνη τα ταξίδια κ που ξέρεις....ισως και παρέα!!!!!! ¨Οπως και νά ΄χει με θετικη σκέψη και διάθεση έρχονται τα καλύτερα....

varioAthens

Member
Καλωσόρισες sweetart!!! :)
Λατινολάτρης κι εσύ, ε? Αυξανόμαστε επικίνδυνα! :lol:
Σου εύχομαι να ταξιδέψεις σύντομα προς τα εκεί!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.370
Νεότερο μέλος
jsjsjsjs13

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom