AlexΓειά σας, είμαι η Αλεξάνδρα. Ταξιδεύω κυρίως με φίλους, με τα όμορφα ς αυτοκίνητά μας. Είμαστε λάτρεις των 2CV και κάθε 2 χρόνια οργανώνουμε ένα roadtrip στην Ευρώπη. Φέτος έχει σειρά η Ελβετία και η Γαλλία! Καλά ταξίδια σε όλους!
Καλώς ήρθες.Γειά σας, είμαι η Αλεξάνδρα. Ταξιδεύω κυρίως με φίλους, με τα όμορφα ς αυτοκίνητά μας. Είμαστε λάτρεις των 2CV και κάθε 2 χρόνια οργανώνουμε ένα roadtrip στην Ευρώπη. Φέτος έχει σειρά η Ελβετία και η Γαλλία! Καλά ταξίδια σε όλους!
Από Λουγκάνο έχουν έρθει ένα ζευγάρι φίλοι μας Ελβετοί με 2CV μέσω Ηγουμενίτσας. Καλοσυντηρημένο βαμμένο κίτρινο αλλά απουσιάζει η τεχνολογία παντελώς..80 τελική ταχύτητα και για να ανοίξεις το παράθυρο λεβιές στο τριγωνικό τζαμάκι...Εμπειρία....Γειά σας, είμαι η Αλεξάνδρα. Ταξιδεύω κυρίως με φίλους, με τα όμορφα ς αυτοκίνητά μας. Είμαστε λάτρεις των 2CV και κάθε 2 χρόνια οργανώνουμε ένα roadtrip στην Ευρώπη. Φέτος έχει σειρά η Ελβετία και η Γαλλία! Καλά ταξίδια σε όλους!
Ναι , θα το κάνω. Είμαι καινούργια και ακόμα δεν ξέρω τι μπορώ και τι δεν μπορώ να κάνω.Καλώς ήρθες.
Μπορείς να ξεκινήσεις βάζοντας μερικές φωτογραφίες.
Καλά ταξίδια να έχουμε. Αυτός που πραγματικά αγαπά τα ταξίδια, δεν βρίσκει εμπόδια. Πάντα με κάποιο τρόπο, με οποιοδήποτε μέσο, με οποιοδήποτε κόστος, θα ταξιδεύει.γεια σου "ομοιδεατισα"
και εγω ειμαι με vespa και εχω κανει τα ταξιδια που λες απο το 1990, οποτε σε καταλαβαινω...
καλα ταξιδια να εχουμε, εμεις ξερουμε οτι τα ταξιδια δεν χρειαζονται οχηματα με πολλους ιππους,
αλλα οδηγους με ψυχη...
Λίγες φωτογραφίες από το road trip στην Κροατία το2019.Ναι , θα το κάνω. Είμαι καινούργια και ακόμα δεν ξέρω τι μπορώ και τι δεν μπορώ να κάνω.
Η έλλειψη τεχνολογίας ποτέ δεν με εμπόδισε στα ταξίδια μου. Το αντίθετο , τα έκανε πιο περιπετειώδη!Από Λουγκάνο έχουν έρθει ένα ζευγάρι φίλοι μας Ελβετοί με 2CV μέσω Ηγουμενίτσας. Καλοσυντηρημένο βαμμένο κίτρινο αλλά απουσιάζει η τεχνολογία παντελώς..80 τελική ταχύτητα και για να ανοίξεις το παράθυρο λεβιές στο τριγωνικό τζαμάκι...Εμπειρία....
Πολύ ωραία και πολύ χρωματιστάΛίγες φωτογραφίες από το road trip στην Κροατία το2019. View attachment 429316 View attachment 429317 View attachment 429318 View attachment 429319 View attachment 429320 View attachment 429321 View attachment 429310