• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Καλημέρα σε όλους!

Hellium

New Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Καλημέρα σε όλους, καλώς σας βρήκα! Το όνομα μου είναι Λευτέρης και ο πόθος μου εκτός από τη μουσική είναι τα ταξίδια στο εξωτερικό! Δυστηχώς δεν έχω ταξιδέψει πουθενά στο εξωτερικό (με εξαίρεση τη Βουλγαρία) ακόμη αλλά πραγματικά το θέλω πολύ και ίσως και γι αυτό να μην μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι καθημερινά! :) :)
Εκεί που πραγματικά θα ήθελα να πάω είναι στην Ιαπωνία, μέρη όπως Osaka, Tokyo, Hiroshima, Hokkaido όταν τα βλέπω σε φωτογραφίες απλά ανατριχιάζω! Συγκεκριμένα, στη ζωή μου θα επισκευτώ όπως και να΄χει το Wisteria Tunnel της Ιαπωνίας, ένα απ'τα πιο ονειρεμένα μέρη στο κόσμο! :D

Ελπίζω εδώ πέρα να λύσω κάποιες απορίες που έχω όσων αφορά τα ταξίδια και επιτέλους να μπω στη διαδικασία να πραγματοποιήσω το όνειρό μου!
Ευχαριστώ! :)

Hellium

New Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Σε ευχαριστώ πολύ otokodate για το καλωσόρισμα και για το λινκ! Το πόστ σου είναι λεπτομερής και καταπληκτικό! Ευχαριστώ και πάλι! :)

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
μια καλημερα και καλως ηλθες ...εδω θα βρεις πολλα για Ιαπωνια απο μελη που την εχουν επισκεφτει...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom