Dr Snoopy
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν.Ζηλανδία
Πολύ σωστή πρόταση για κάποια/ον χωρίς αυτοκίνητο στην Καλαμάτα.Από το ξενοδοχείο κατευθείαν στη θάλασσα για μπάνιοΕγω θα προτεινα το αντιστροφο , διαμονη στη παραλιακη
Πολύ σωστή πρόταση για κάποια/ον χωρίς αυτοκίνητο στην Καλαμάτα.Από το ξενοδοχείο κατευθείαν στη θάλασσα για μπάνιοΕγω θα προτεινα το αντιστροφο , διαμονη στη παραλιακη
παραλια-κεντρο δεν ειναι και διπλα, θα χρειαστει ταξι μαλλον.Εγω θα προτεινα το αντιστροφο , διαμονη στη παραλιακη - Hotel Ostria - με απλετη θεα στο Μεσσηνιακο κολπο και ατελειωτη βολτα στη promenade , και το βραδυ στο κεντρο για βαβουρα
Δεν είναι όμως μακρυά μετά το κέντρο για βράδυ από παραλία? Αλλιώς μακράν ότι καλύτερο θάλασσαΠολύ σωστή πρόταση για κάποια/ον χωρίς αυτοκίνητο στην Καλαμάτα.Από το ξενοδοχείο κατευθείαν στη θάλασσα για μπάνιο
Αν δεν έχετε μεταφορικό καλύτερα κοντά στη παραλία!Καλημέρα σας! Για Καλαμάτα αρχές Σεπτέμβρη είναι καλύτερα διαμονή παλιά πόλη ή παραλία? Δεν θα υπάρχει αμάξι , και ο σκοπός είμαι χαλάρωση έτσι καμία βόλτα για βραδινή έξοδο. Ευχαριστώ πολύ!
Ναι, εγω το κέντρο το πρότεινα επειδη το κυρίως ζητούμενο ήταν η νυχτερινή ζωη. Υπερτερει ξεκάθαρα.Δεν είναι όμως μακρυά μετά το κέντρο για βράδυ από παραλία? Αλλιώς μακράν ότι καλύτερο θάλασσα