tkon
Member
Καλημέρα σε όλους από την Κωνσταντινούπολη. Ξεκίνησα την Κυριακή οδικώς από Αθήνα για να κάνω ένα ταξίδι που το ήθελα πάρα πολύ, αλλά που ξεκίνησε μάλλον άσχημα. Μετά από 10 ώρες πολύ καλού ταξιδιού φτάσαμε σσεις την Πόλη και λίγες ώρες αργότερα μου άρπαξαν τσαντάκηδες τη τσάντα από το χέρι κια με το ΣΥΜΠΑΝ μέσα, χαρτιά λεφτά, φωτογραφικές ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ευτυχώς τα χρήματα για την υλοποίηση του ταξιδού τα είχε στη τσάντα του ο άνδρας μου οπότε μπορούσαμε να συνεχίσουμε το ταξίδι μας.
Αυτό που θέλω να δηλώσω είναι η φιλοξενία και η καλή καρδιά των ανθρώπων, έτρεξαν μαζί με το άνδρα μου να τους κυνηγήσουν, με περιέβαλλαν με αγάπη για να συνέλθω, κάλεσαν την Αστυνομία η οποία μας έχει εντυπωσιάσει ,, βγήκαν 20 περιπολικά σε χρόνο dt να κυνηγήσουν τσαντάκηδες????!!!!!! στην ελλάδα αυτά δε γίνονται με τίποτα. Τώρα είμαι με προσωρινό διαβατήριο, ξαναβρίσκω το κέφι μου γιατί με γονάτησε λίγο το συμβάν και περνώ από χθες που τελειώσαμε τις διατυπώσεις πολύ καλά, περισσότερα όταν γυρίσω με το καλό
Ευχαριστώ
Αυτό που θέλω να δηλώσω είναι η φιλοξενία και η καλή καρδιά των ανθρώπων, έτρεξαν μαζί με το άνδρα μου να τους κυνηγήσουν, με περιέβαλλαν με αγάπη για να συνέλθω, κάλεσαν την Αστυνομία η οποία μας έχει εντυπωσιάσει ,, βγήκαν 20 περιπολικά σε χρόνο dt να κυνηγήσουν τσαντάκηδες????!!!!!! στην ελλάδα αυτά δε γίνονται με τίποτα. Τώρα είμαι με προσωρινό διαβατήριο, ξαναβρίσκω το κέφι μου γιατί με γονάτησε λίγο το συμβάν και περνώ από χθες που τελειώσαμε τις διατυπώσεις πολύ καλά, περισσότερα όταν γυρίσω με το καλό
Ευχαριστώ