dpapatsimpas
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Barcelona
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιραν
Και τωρα φιλοι μου μετα τις τελευταιες εξελιξεις,εμεις που εχουμε κλεισει τις διακοπες μας στο εξωτερικο τι κανουμε?Ακουω προτασεις...
Για να σκέφτεσαι να τ' ακυρώσεις μάλλον δεν είσαι και τόσο ψύχραιμος.Την επόμενη εβδομάδα έχω ταξίδι διακοπών στη Βουδαπέστη αλλά είμαι ψυχραιμος. Λόγω ειδικών συνθηκών μπορώ να ακυρώσω τα εισιτήρια με την Ryanair?
To κόστος αλλαγής εισιτηρίου πηγαινε-έλα είναι 120 ευρώ(το κοίταξα). Εγώ βρε παιδιά που ταξίδευα την Παρασκευή για Ρώμη και έχω κλείσει μόνο τα εισιτήρια τι να κάνω;Το είχα τάξει στο γιο μου, ο οποίος κλαίει και ωδύρεταιΓια να σκέφτεσαι να τ' ακυρώσεις μάλλον δεν είσαι και τόσο ψύχραιμος.
Δεν νομίζω πως μπορείς να τ' ακυρώσεις, αλλά γιατί να μην κάνεις το ταξιδάκι σου; Εξάλλου αυτοί δεν έχουν ευρώ. Όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν σε χώρα της ευρωζώνης θα έπρεπε να είναι σκεπτικοί.
Ακολουθούμε κανονικά το πρόγραμμά μας. Τι σόι Ευρωπαίοι είμαστε;Και τωρα φιλοι μου μετα τις τελευταιες εξελιξεις,εμεις που εχουμε κλεισει τις διακοπες μας στο εξωτερικο τι κανουμε?Ακουω προτασεις...
Πως κανεις ετσι; Δυο μερες στησιμο στην ουρα του ΑΤΜ.To κόστος αλλαγής εισιτηρίου πηγαινε-έλα είναι 120 ευρώ(το κοίταξα). Εγώ βρε παιδιά που ταξίδευα την Παρασκευή για Ρώμη και έχω κλείσει μόνο τα εισιτήρια τι να κάνω;Το είχα τάξει στο γιο μου, ο οποίος κλαίει και ωδύρεται
Γιατι Εμουλακι μου,εχει διαφορα,αν ταξιδεψεις εντος ευρωζωνης;Εξάλλου αυτοί δεν έχουν ευρώ. Όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν σε χώρα της ευρωζώνης θα έπρεπε να είναι σκεπτικοί.
Η ζωνη σωζει ζωες...Γιατι Εμουλακι μου,εχει διαφορα,αν ταξιδεψεις εντος ευρωζωνης;