bloody mary
Member
Επειδή πολλά έχουν ειπωθεί στο forum τελευταία για τις βρώμικες παραλίες λόγω θέρους, ήθελα απλά να πω ότι αντί να αναθεματίζουμε τους ανόητους που τις βρωμίζουν μπορούμε να βάλουμε και μεις το λιθαράκι μας στην καθαριότητα και να γίνουμε και παράδειγμα για τους άλλους. Πριν λίγες μέρες σε μια παραλία που είμασταν με τις κόρες μου ένας τύπος αφού άπλωσε τα πράγματά του δίπλα μας πήρε μια απόχη και με το πόδι του έβαζε μέσα όλα τα αποτσίγαρα που έβρισκε και καθάρισε όλο το χώρο του καθώς και τους διπλανούς του. Το θέαμα εντυπωσίασε την κόρη μου που έτρεξε να τον βοηθήσει. Αποφασίσαμε να το κάνουμε και μεις όταν πηγαίνουμε στη θάλασσα σαν παιχνίδι. Έτσι θα είμαι και πιο ήσυχη για τη μπέμπα μη καταπιεί καμιά γόπα.
Να προσθέσω εδώ ότι όταν κάπνιζα (και δεν είχα παιδιά) ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι μολύνω την παραλία με τα αποτσίγαρά μου. Τώρα όμως νευριάζω πολύ όταν η μικρή διασκεδάζει με τον τρόμο μου όταν μου επιδεικνύει τα ευρήματά της.
Να προσθέσω εδώ ότι όταν κάπνιζα (και δεν είχα παιδιά) ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι μολύνω την παραλία με τα αποτσίγαρά μου. Τώρα όμως νευριάζω πολύ όταν η μικρή διασκεδάζει με τον τρόμο μου όταν μου επιδεικνύει τα ευρήματά της.