• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κίτυ, μια backpacker διαφορετική απ' τις άλλες...

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Τη λένε Κίτυ και συνοδεύει τα 'αφεντικά' της που κάνουν το γύρο του κόσμου με τα πόδια για 2 με 3 χρόνια και προϋπολογισμό 2.000 $ το χρόνο. Στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να μείνουν μόνο 85 μέρες, γι αυτό διανύουν περίπου στα 20 μίλια τη μέρα για να πετύχουν το στόχο τους. Το ζευγάρι των Γάλλων και η γάτα τους ξεκίνησαν το ταξίδι τους στη Φλόριντα, ύστερα κατευθύνθηκαν δυτικά προς την Αλαμπάμα, το Μισσισιπή, τη Λουιζιάνα και το Τέξας. Εκείνοι βαδίζουν κι η Κίτυ ξεκουράζεται στο σάκο που κουβαλούν στην πλάτη τους, της έχουν μάλιστα βάλει και ομπρελίτσα για να την προστατεύουν από τον ήλιο.
Το ζευγάρι βρήκε την Κίτυ σε έναν πολυσύχναστο δρόμο της Λουιζιάνας. Ήταν πολύ μικρή, εγκαταλειμένη και μόνη. Αρχικά σκέφτηκαν να της βρουν ένα σπίτι, αλλά δεν άργησαν να την ερωτευτούν τρελά και αποφάσισαν να την κρατήσουν. Κι έτσι τώρα η Κίτυ, η πρώτη γάτα που θα κάνει πεζή το γύρο του κόσμου, απολαμβάνει τα νέα τοπία σκαρφαλωμένη στους ώμους του 'μπαμπά' της.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
φοβερή ιδέα !!:rolleyes:
φανή ετοιμάσου...την κάνομε!!:cool:

SkullFlower

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
η φανή απο εξωτερικό τι έχει στο ενεργητικό της?

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
τίποτα!! κλαίω ένα μηνα πρίν πως θα την αποχωριστώ..
όμως στην καθημερινότητα πάμε παντού μαζί.:p
Κι είπα κι εγώ, 'θα το δει, δε θα το δει???' :p

Λοιπόν, περί Φανούλας: άμα το αποφασίσουμε να πάμε ποδαράτες στην Ινδία, θα την πάρουμε μαζί! Αλλά επειδή δε θέλουμε να τη στριμώξουμε ολόκληρη κουκλάρα πάνω στο σακίδιο, θα απλώσουμε μια μικρή μαλακή αιώρα από το δικό μου σακίδιο στο δικό σου, για να μπορεί να ξαπλώνει με την ησυχία της! Τι λες????

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εγω λέω να της κάνετε τα εμβόλια της πριν ξεκινήσετε και να της δίνετε να πιει μόνο από εμφυαλωμένο νερό. Μπορεί η τρελή η ρενάτα να αγνοεί τα χάπια για την ελονοσία, αλλά τι χρωστά το κακόμοιρο το ζωντανό;

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
H φανούλα ειναι παντός καιρού!!
μην την φοβάστε κορίτσια..
έρση μοιάζει στην μαμά της ..
rosa δίνω τα χερια απο τώρα οτι θα το κάνομε αυτο που είπες κάποτε!!

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Ινδία: Ομάδα Ελληνίδων γυναικών εμφανίζεται στο Ταζ Μαχαλ
Προπορεύεται η Ρενάτα λάμποντας από χαρά και περηφάνια
Πίσω πάνω σε αιώρα ξαπλωμένη η Φανούλα με βλέμμα απορημένο, "τι έγινε βρε παιδιά που είμαι γιατί κουνιέμαι;"
Η αιώρα καταλήγει στο σακίδιο της Ρόζας που κυκλοφορεί με μαγκούρα.
Ανάμεσα τους πηγαινοέρχεται μια αγχωμένη Έρση με εμφιαλωμένα νερά, χάπια ελονοσίας και detol.

Αχ κορίτσια σας παρακαλώ πάρτε με και μένα δεν θέλω να το χάσω αυτό.

Last edited by a moderator:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Ινδία: Ομάδα Ελληνίδων γυναικών εμφανίζεται στο Ταζ Μαχαλ
Προπορεύεται η Ρενάτα λάμποντας από χαρά και περηφάνια
Πίσω πάνω σε αιώρα ξαπλωμένη η Φανούλα με βλέμμα απορημένο, "τι έγινε βρε παιδιά που είμαι γιατί κουνιέμαι;"
Η αιώρα καταλήγει στο σακίδιο της Ρόζας που κυκλοφορεί με μαγκούρα.
Ανάμεσα τους πηγαινοέρχεται μια αγχωμένη Έρση με εμφιαλωμένα νερά, χάπια ελονοσίας και detol.

Αχ κορίτσια σας παρακαλώ πάρτε με και μένα δεν θέλω να το χάσω αυτό.
βρές τον ρόλο σου και είσαι μέσα!!:bleh:

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
εντάξει αν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα το 'χω, εγώ θα παίζω τον ρόλο του μάγειρα, θα σας φτιάχνω νταλ και ταντούρι. Τι προτιμά η Φανούλα;

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
εντάξει αν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα το 'χω, εγώ θα παίζω τον ρόλο του μάγειρα, θα σας φτιάχνω νταλ και ταντούρι. Τι προτιμά η Φανούλα;
παιδάκια!!:bleh:
ιωάννα πέρα απο την πλάκα θα ήταν υπέροχο άν καταφέρναμε να κάνομε αυτο που λέμε..
τώρα εκτονώνομε με χαζοκουβέντες ίσως ένα βαθύ όνειρο..
αλλα και που το μοιραζόμαστε κάτι ειναι και αυτό!!:p

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Μαζί σου είμαι Ρενάτα, κάποτε θα το κάνουμε αυτό το ταξιδάκι, άλλωστε όόόλα τα ταξίδια ξεκινάνε από μια απλή κουβέντα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
Ioanna Kara

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα