Καλή σας μέρα παιδιά και καλή χρονιά :xmas_razz: Είμαι καινούργια στο site και χαίρομαι πολύ που έγινα μέλος μιας τόσο μεγάλης ομάδας! Κατάγομαι από την Κύπρο, και έχω ταξιδέψει στην Ελλάδα, Αυστρία και Τσεχία.
Παντρεύτηκα τον περασμένο χρόνο και ονειρεύομαι ένα ταξίδι του μέλιτος κυρίως σε χώρες της Ευρώπης..Με το σύζυγό μου μας αρέσει να ταξιδεύουμε πάντα με group, γιατί δεν ξέρουμε και δεν θέλουμε να ταξιδεύουμε μόνοι μας!! :xmas_wink: Φυσικά με την τωρινή οικονομική κατάσταση, πολύ χλομό το βλέπω, αλλά το να ονειρεύεσαι επιβάλλεται νομίζω!
Ο άντρας μου ψηφίζει Γερμανία δαγκωτό, εγώ δεν τρελλαίνομαι...
όνειρό μου είναι να πάμε Ελβετία ή Σκανδιναβικές Χώρες (τρελλαίνομαι για Σουηδία και Νορβηγία). Ααααχχχχχχχχ....μεγάλος καημός τα ταξίδια για μένα..
Αυτά από μένα προς το παρόν, σας φιλώ και καλό 2013 να έχουμε!!!
:xmas_lol:
Παντρεύτηκα τον περασμένο χρόνο και ονειρεύομαι ένα ταξίδι του μέλιτος κυρίως σε χώρες της Ευρώπης..Με το σύζυγό μου μας αρέσει να ταξιδεύουμε πάντα με group, γιατί δεν ξέρουμε και δεν θέλουμε να ταξιδεύουμε μόνοι μας!! :xmas_wink: Φυσικά με την τωρινή οικονομική κατάσταση, πολύ χλομό το βλέπω, αλλά το να ονειρεύεσαι επιβάλλεται νομίζω!
Ο άντρας μου ψηφίζει Γερμανία δαγκωτό, εγώ δεν τρελλαίνομαι...
όνειρό μου είναι να πάμε Ελβετία ή Σκανδιναβικές Χώρες (τρελλαίνομαι για Σουηδία και Νορβηγία). Ααααχχχχχχχχ....μεγάλος καημός τα ταξίδια για μένα..
Αυτά από μένα προς το παρόν, σας φιλώ και καλό 2013 να έχουμε!!!
:xmas_lol: