28 Αυγούστου 2017 #1 B Baronos7 Member Μηνύματα 5 Likes 1 Ταξίδι-Όνειρο ΜΑΤΣΟΥ ΠΙΤΣΟΥ Καλημέρα σέ όλους. Άν καί μέλος από πιό παλιά επέστρεψα γιά νά αλλάξουμε απόψεις πάνω σέ ταξίδια πού μάς ενδιαφέρουν.Ελπίζω νά βοηθήσω καί νά μέ βοηθήσετε στήν ανταλλαγή απόψεων γιά τά ταξίδια πού μάς ενδιαφέρουν.
Καλημέρα σέ όλους. Άν καί μέλος από πιό παλιά επέστρεψα γιά νά αλλάξουμε απόψεις πάνω σέ ταξίδια πού μάς ενδιαφέρουν.Ελπίζω νά βοηθήσω καί νά μέ βοηθήσετε στήν ανταλλαγή απόψεων γιά τά ταξίδια πού μάς ενδιαφέρουν.
28 Αυγούστου 2017 #2 Γιωργος Φ. Member Μηνύματα 18 Likes 0 Καλημέρα !εχεις κανει ταξιδια γενικα ? για εξωτερικο μιλαω!
28 Αυγούστου 2017 #3 B Baronos7 Member Μηνύματα 5 Likes 1 Ταξίδι-Όνειρο ΜΑΤΣΟΥ ΠΙΤΣΟΥ Γιωργος Φ. said: Καλημέρα !εχεις κανει ταξιδια γενικα ? για εξωτερικο μιλαω! κλικ για όλη την παράθεση... Καλημέρα καί πάλι. Έμενα στήν Βενετία γιά εφτά χρόνια καί λόγο τής δουλειάς μού έχω γυρίσει σχεδόν όλον τόν κόσμο. Ταξιδεύω σχεδόν συνέχεια καί θέλω νά ανταλλάζω απόψεις γιά νά μάθω καί γιά πράγματα πού δέν έχω δεί.
Γιωργος Φ. said: Καλημέρα !εχεις κανει ταξιδια γενικα ? για εξωτερικο μιλαω! κλικ για όλη την παράθεση... Καλημέρα καί πάλι. Έμενα στήν Βενετία γιά εφτά χρόνια καί λόγο τής δουλειάς μού έχω γυρίσει σχεδόν όλον τόν κόσμο. Ταξιδεύω σχεδόν συνέχεια καί θέλω νά ανταλλάζω απόψεις γιά νά μάθω καί γιά πράγματα πού δέν έχω δεί.
28 Αυγούστου 2017 #4 Γιωργος Φ. Member Μηνύματα 18 Likes 0 Εγώ δεν έχει τύχει να πάω εξωτερικό ,αν και θέλω πολύ...δεν έχω συνταξιδιώτη!
28 Αυγούστου 2017 #5 B Baronos7 Member Μηνύματα 5 Likes 1 Ταξίδι-Όνειρο ΜΑΤΣΟΥ ΠΙΤΣΟΥ Δέν πειράζει.Κάτι πού θέλεις πολύ νά κάνεις τό κάνεις καί μόνος σού.
28 Αυγούστου 2017 #6 Γιωργος Φ. Member Μηνύματα 18 Likes 0 Έχεις δίκιο ! Μια απόφαση είναι ! μου αρέσει να έχω παρέα όμως ! ένας μόνο είναι πρόθυμος αλλά έχει υποχρεώσεις τώρα αυτό τον καίρο !
Έχεις δίκιο ! Μια απόφαση είναι ! μου αρέσει να έχω παρέα όμως ! ένας μόνο είναι πρόθυμος αλλά έχει υποχρεώσεις τώρα αυτό τον καίρο !