joys
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ????
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αυστραλία
Καλησπεριζω όλο το forum!Για αλλη μια φορα ζητάω τα φώτα σας(μιας και στο ταξιδι της Πραγας με βοηθήσατε πάρα πολυ)Σκεφτομαστε(ολοι η οικογενεια 4 ατομα)να κανουμε το γυρω της Ιταλιας και θελω πληροφοριες για φτηνη διαμονη.Το πρωτο προγραμμα που σκεφτομαστε ειναι 10 μερες το καλοκαιρι (Αυγουστο) οδικος και ως κυρια σημεια αναφορας ειναι οι πολεις:Μιλανο(3 μερες)-Βενετια (1 μερα)-Φλωρεντια(4 μερες)-Ρωμη(2 μερες) κατι τετοιο μαλλον ,(οι μερες μπορει και να αλλαξουν)με επισκεψεις σε γυρω χωρια και πολεις.Εχω πολλες πολεις στο μυαλο μου για να επισκεφτω αλλα δεν ξερω αν θα βγει το προγραμμα.Γιαυτο εχω ξεκινησει απο τωρα την οργανωση μου.Εχω διαβασει της διαφορες ιστοριες που εχουν γραφτει αλλα δεν εχω δει κατι πολυ ενδιαφερον.Γιαυτο οτι πληροφορια-λινκ θα μου ηταν πολυ απαραιτητο και θα με βοηθουσε πολυ.Να αναφερω επισης οτι για να γλιτωσουμε κανενα ευρω δεν θα μας πειραζε να μενανε και λιγο εξω απο την καθε πολη.Και εννοειται οτι ωραιο μερος και μη εμφανισιμο στο χαρτι της Ιταλιας οπου αξιζει την επισκεψει ειναι ευπροσδεκτο.Ευχαριστω πολυ πολυ!!!