• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Ιταλία οδικώς ή με τρένο;

Touristas

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλια
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινικη Αμερικη
Καλησπερα.. λεγαμε με κατι φιλους να παμε ενα ταξιδι στην Ιταλια..
Σκεφτομασταν να παμε Πατρα-Ανκονα και απο 'κει να νοικιασουμε αμαξι για να παμε σε διαφορες πολεις..Λογω ηλικιας (18) δεν εχουμε την πειρα και δεν ξερουμε τι να κοιταξουμε πρωτα..Θελω να ρωτησω πολλα πραγματα αλλα αρχικα αν ξερετε τι παιζει με το θεμα αμαξι γενικα.. ? Μπορουμε να νοικιασουμε αμαξι.. χρειαζεται κατι αλλο εκτος απο το διπλωμα ? Επισης σε καποιες πολεις που εχω παει εχω δει μεγαλο προβλημα στο parking κυριως στο Λονδινο δε φενεται ευκολη η μετακινηση με το αμαξι..τελος αν εχετε να μου προτεινετε καποιες πολεις να παμε 10 μερες εχουμε στη διαθεση μας.
Αυτα για αρχη..
Ευχαριστω εκ των προτερων

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Καλησπερα.. λεγαμε με κατι φιλους να παμε ενα ταξιδι στην Ιταλια..
Καλησπερα... Δεν ξεκιναμε καλα.

Μπορουμε να νοικιασουμε αμαξι.. χρειαζεται κατι αλλο εκτος απο το διπλωμα ?
Δεν ξερω τι παιζει στην Ιταλια αλλα αν ειστε ολοι πιτσιρικαδες μαλλον χρειαζεται να μεγαλωσετε καμια πενταετια. Η πιστωτικη καρτα επισης αρκετες φορες ειναι απαραιτητη.

Επισης σε καποιες πολεις που εχω παει εχω δει μεγαλο προβλημα στο parking κυριως στο Λονδινο δε φενεται ευκολη η μετακινηση με το αμαξι..
Νταξ το εσωσες... Αυτο ειναι προβλημα που λυνεται σχετικα ευκολα αν νοικιασετε ξενοδοχειο με parking. Μεσα στις μεγαλες πολεις μπορειτε να μετακινηστε με ΜΜΜ.

τελος αν εχετε να μου προτεινετε καποιες πολεις να παμε 10 μερες εχουμε στη διαθεση μας.
Ειμαι ο πλεον ακαταλληλος για να προτεινω αλλα υπαρχουν πολλοι τρελαμενοι με την Ιταλια που θα σου απαντησουν.

Ωχ... Καλως ηρθες!

Ευχαριστω εκ των προτερων
Παρακαλουμε

Touristas

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλια
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινικη Αμερικη
Ευχαριστω..ριξαμε μια ματια και στην εναλλακτικη τρενο(interail) χτες..
Δεν εισαι και πολυ fan της Ιταλιας να υποθεσω ..!

Touristas

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλια
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινικη Αμερικη
Ευχαριστω..
Λες να συμφερει πιο πολυ ?:xmas_rolleyes:

Touristas

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλια
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινικη Αμερικη
Μμ ενδιαφερον.. Ευχαριστω πολυ!

koyrsaros

Member
Επόμενο Ταξίδι
AUSTRALIA
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ(soon)
η ιταλια ειναι παγιδα για τους τουριστες και τα ενοικιζομενα αυτοκινητα, πολλες πολεις εχουν μερη οπως τα τουριστικα τους κεντρα οπου απαγορευεται η μετακινηση με αυτοκινητο και μεσω καμερων παει η κληση συννεφο.
οι τουριστες δεν ξερουμε που και ποια ειναι αυτα
δυστηχως την πατησα εγω ετσι.
και μιας και θα ειναι ενοικιασμενο το αμαξι και στην εταιρια θα εχεις δηλωσει πιστωτικη, δεν μπορεις να αγνοησεις τις κλησεις και να μην της πληρωσεις, ιδιωτικη εταιρια αναλαμβανει την εισπραξη τους με ραβασακι που ερχεται στην χωρα οπου διαμενεις.
καλυτερα ψαξτε για αλλους τροπους μετακινησης

Touristas

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλια
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινικη Αμερικη
Ψαχνουμε παραλληλα και τη λυση του τραινου..
Ευχαριστω παντως

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
1.η ιταλια ειναι παγιδα για τους τουριστες και τα ενοικιζομενα αυτοκινητα, οι τουριστες δεν ξερουμε που και ποια ειναι αυτα
2.ιδιωτικη εταιρια αναλαμβανει την εισπραξη τους
1. μαθαίνεις πριν πας και απλά σεβεσαι τα σηματα κυκλοφορίας που είναι ιδια διεθνώς. δεν φταιει το κρατος αν παραβιάζεις σήματα που ξερεις τι σημαινουν..δεν είναι καμμία "παγίδα" η χώρα και σε πάμπολλες περιοχές της μόνο με αυτοκινητο τις απολαμβανεις πραγματικά, όπως εκατομμύρια τουρίστες. απλά να ακολουθεις τον ΚΟΚ κ τπτ παραπανω.

acdn.blogosfere.it_dallapartedichiguida_images_ecopass_20ztl.png

2. λάθος. την είσπραξη αναλαμβανει η 100% κρατική Equitalia.

koyrsaros

Member
Επόμενο Ταξίδι
AUSTRALIA
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ(soon)
δυστηχως δεν ειναι τοσο απλα....
χιλιαδες καταγγελιες στο νετ για αυτο το θεμα,
και το χειροτερο.... δεν μπορεις να συννενοηθεις με κανεναν μετα στο τηλεφωνο λες και ξαφνικα ξεχασαν τα ελαχιστα αγγλικα που μιλουσαν

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
koyrsaros said:
δυστηχως δεν ειναι τοσο απλα....
χιλιαδες καταγγελιες στο νετ για αυτο το θεμα,
αγαπητε τα σηματα που παραβιασες τα ποσταρησα πριν. απλα ειναι. πολυ πιο απλα απο αντιστοιχα ελληνικα. αν θελει καποιος να μετακινηθει στο κεντρο πολεων με ΙΧ ας ενημερωνεται απο πριν για τους περιορισμους. εχουμε γραψει πολλα στο φορουμ με τα σχετικα λινκ. πολυ ευχαριστως ενημερωνουμε οποιον ενδιαφερεται. ας ξερουν απο πριν τους περιορισμους. δεν ειναι δυνατον να παμε ολοι με ΙΧ στο Κολοσσαιο...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom