panathinaikos13
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΑΙΓΥΠΤΟΣ
Μπορειτε να μου πειτε μερικες πληροφοριες για αυτο το ταξιδι??π.χ. σε ποιες πολεις να παω,ξενοδοχεια κλπ.
Αν και γράφτηκε πριν από 4 χρόνια (και για ένα φωτογραφικό φόρουμ), είναι ακριβώς αυτό που θέλεις.εχω στη διαθεση μου μεχρι 12 μερες.και σκεφτομαι να παω καλοκαιρι!επισης επειδη θα παω με οικογενεια θα ηθελα να δουμε μουσεια!
Ερώτηση γενική, ασαφής, αόριστη, για ένα φόρουμ εξειδικευμένο, με τόσα μέλη που να παρακαλάς να μην σου απαντήσουν όλοι, διότι θα ακούσεις χιλιάδες προτάσεις και θα τρελαθείς, με τον καθένα με δικά του ενδιαφέροντα, ιδιαιτερότητες...κλπ. Είναι σαν να ρωτάς σε αντίστοιχο φόρουμ αυτοκίνησης: "θέλω....κούρσα...ποια να πάρω???...επείγη(!!!)". Άστο καλύτερα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είσαι καλοδεχούμενος (αν και τριφυλλάκι)Μπορειτε να μου πειτε μερικες πληροφοριες για αυτο το ταξιδι??π.χ. σε ποιες πολεις να παω,ξενοδοχεια κλπ.
Αγαπητέ δεν σε εφαγε κανείς ... και η αντιμετωπιση μια χαρα ητανε, τοσες πληροφοριες πηρες απο dafni και Μανο ..Ρε παιδια με φαγατε!ουτε μια εβδομαδα δεν εχω λογαριασμο σε αυτο το site που να ξερω πως συνεργαζεστε εσεις εδω!δεν περιμενα τετοια αντιμετωπιση παντως........