karfitsa
Member
...σιγη ιχθυος.....
Πρόκειται για θέμα που έχει διαγραφεί από το forum, και δε θέλω να παραβώ τους κανονισμούς κάνοντας ευθεία αναφορά σ' αυτό.Θες να εξηγησεις και σε εμας που δεν ξερουμε και συμμετεχουμε σε ανοιχτο φορουμ?Αν ειναι να μιλατε μονοι σας, εσυ ο taver η cocobill και δεν ξερω γω ποιος αλλος αν κλειδωθει αυτο το τοπικ και να σας δωσουν κωδικο να τ αλετε ωραια.
κανονικα το κανεις ριπορτ και το εξεταζουμε, δεν γραφετε αινιγματα στο παρον τοπικ.Πρόκειται για θέμα που έχει διαγραφεί από το forum, και δε θέλω να παραβώ τους κανονισμούς κάνοντας ευθεία αναφορά σ' αυτό.
Κάποιο μέλος απεδείχθη (σε μια άλλη ιστορία) ότι μας "πουλούσε παραμύθι", και δεν είχε κάνει το ταξίδι που περιέγραφε σε ιστορία του. Από τότε εξαφανίστηκε από το forum, χωρίς να απαντήσει, ούτε όμως και να έχει ειπωθεί ευθέως κάτι για άλλες ιστορίες του. Μια από τις άλλες ιστορίες που είχε αναρτήσει, συμμετείχε σ' αυτό το διαγωνισμό.
Από ότι βλέπω μόνο δύο!Πήραν πολλές ιστορίες 6 ψήφους;;
Αυτό ακριβώς. Οπότε είμαι με τον taver σε αυτό - δε μπορεί να μη συμμετέχει η οποιαδήποτε ιστορία.Θεωρητικα για καμια ιστορια σε ολοκληρο το φορουμ δεν μπορουμε να ειμαστε βεβαιοι οτι δεν ειναι μουφα...
Κατσικοποδαρος...Εγώ πάντως όποιες ψηφίζω πατώνουν. JohnPro ετοιμάσου και μην το παρεις προσωπικά.