Εντυπωσιακοτερο ειναι μαλλον το οτι υπαρχει ακομα αυτη η ιστορια εδω μεσα και διαγωνιζεται κιολας!Το εντυπωσιακό για μένα είναι πως μια ιστορία που είχε γνωστά προβλήματα, πήρε 6 ψήφους...
Το εντυπωσιακό για μένα είναι πως μια ιστορία που είχε γνωστά προβλήματα, πήρε 6 ψήφους...
όλες οι ιστορίες μελών διαγωνιζονται και βραβεύονται χωρίς εξαίρεση.Εντυπωσιακοτερο ειναι μαλλον το οτι υπαρχει ακομα αυτη η ιστορια εδω μεσα και διαγωνιζεται κιολας!
Μου κινήσατε την περιέργεια.όλες οι ιστορίες μελών διαγωνιζονται και βραβεύονται χωρίς εξαίρεση.
Ωστόσο δεν είναι το μόνο παράδοξο σε ψηφοφορίες.
Εντάξει έμαθα!Μου κινήσατε την περιέργεια.
ποιά είναι τα γνωστά προβλήματα και γιατί δεν θα πρεπε να διαγωνίζεται η συγκεκριμένη ιστορία (δεν εντόπισα σε ποιά αναφέρεστε).
Μα εγώ δε συμφωνώ ακριβώς με την cocobill. Θεωρώ κι εγώ πως το κείμενο πρέπει να είναι διαθέσιμο, έστω και ως μυθιστόρημα (δεν ήταν άλλωστε το μόνο σ' αυτόν το διαγωνισμό), και έστω κι έτσι να συμμετέχει και στους διαγωνισμούς. Απλώς εντυπωσιάστηκα με το γεγονός ότι ψηφίστηκε, πιθανώς από ανθρώπους που θεώρησαν πως το κείμενο είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι στην πραγματικότητα.Εντάξει έμαθα!
Προσωπικά συμφωνώ με taver και coccobill.
Συγχαρητήρια σε όλους και κυρίως στους νικητές.
Ναι δεν το κατάλαβα ακριβώς.Θεώρησα πως οι απόψεις σας έλεγαν το ίδιο.Μα εγώ δε συμφωνώ ακριβώς με την cocobill. Θεωρώ κι εγώ πως το κείμενο πρέπει να είναι διαθέσιμο, έστω και ως μυθιστόρημα (δεν ήταν άλλωστε το μόνο σ' αυτόν το διαγωνισμό), και έστω κι έτσι να συμμετέχει και στους διαγωνισμούς. Απλώς εντυπωσιάστηκα με το γεγονός ότι ψηφίστηκε, πιθανώς από ανθρώπους που θεώρησαν πως το κείμενο είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι στην πραγματικότητα.
Για το λόγο αυτό (αποφυγή παρερμηνειών από νεότερα μέλη), ίσως θα ήταν καλό να προστεθεί σε κείνη την ιστορία μια διευκρινιστική παρατήρηση (π.χ. ότι σε άλλη ιστορία του ίδιου συγγραφέα συνέβη αυτό και εκείνο).
Θες να εξηγησεις και σε εμας που δεν ξερουμε και συμμετεχουμε σε ανοιχτο φορουμ?Αν ειναι να μιλατε μονοι σας, εσυ ο taver η cocobill και δεν ξερω γω ποιος αλλος αν κλειδωθει αυτο το τοπικ και να σας δωσουν κωδικο να τ αλετε ωραια.Εντάξει έμαθα!
Προσωπικά συμφωνώ με taver και coccobill.
Συγχαρητήρια σε όλους και κυρίως στους νικητές.