Ινδία για φέτος

ΝΑΤ MAK

New Member
Καλησπέρα σε όλους,

Εδώ και λίγες ημέρες διαβάζω τις ιστορίες σας και πραγματικά είναι πολύ πιο ωραία από τους οδηγούς (σχετικά με ενημέρωση για πολλές απορίες και νοητά ταξίδια).
Αποφάσισα να μπω κι εγώ στην ωραία ομάδα σας χωρίς να έχω συγκεκριμένες ερωτήσεις (για την ώρα) αλλά πιθανώς να γράψω στο μέλλον για τα δικά μου ταξίδια ή ίσως να βοηθήσω κάποιους-ες.
Το καλύτερο δώρο που μπορώ να κάνω στον εαυτό μου είναι ένα ταξίδι. Και του έχω κάνει πολλά τέτοια δώρα. Για το κλείσιμο του 2018 το δώρο είναι ταξίδι στην Ινδία. Rajastan και Varanasi.
Σας χαιρετώ για την ώρα και εύχομαι σε όλους-ες πολλά και ευχάριστα ταξίδια.

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Καλησπέρα σε όλους,

Εδώ και λίγες ημέρες διαβάζω τις ιστορίες σας και πραγματικά είναι πολύ πιο ωραία από τους οδηγούς (σχετικά με ενημέρωση για πολλές απορίες και νοητά ταξίδια).
Αποφάσισα να μπω κι εγώ στην ωραία ομάδα σας χωρίς να έχω συγκεκριμένες ερωτήσεις (για την ώρα) αλλά πιθανώς να γράψω στο μέλλον για τα δικά μου ταξίδια ή ίσως να βοηθήσω κάποιους-ες.
Το καλύτερο δώρο που μπορώ να κάνω στον εαυτό μου είναι ένα ταξίδι. Και του έχω κάνει πολλά τέτοια δώρα. Για το κλείσιμο του 2018 το δώρο είναι ταξίδι στην Ινδία. Rajastan και Varanasi.
Σας χαιρετώ για την ώρα και εύχομαι σε όλους-ες πολλά και ευχάριστα ταξίδια.
:welcome2:

Kati

Member
Πήγες, καλέ; Λίγο καιρό έλειψα και μπήκαν ινδολάτρεις; Πες μας αν θες!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom