• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιαπωνία Ιαπωνία σου' ρχομαιαιαιαι!!!!

zozoka

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντία
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ
Παίδες, μόλις έκλεισα τα αεροπορικά μου εισητήρια για ταξιδάκι στην Ιαπωνία, και πετάω απ΄τη χαρά μου!!!:clap:

Ταξιδεύουμε με Egypt Air, και ελπίζω να μην έχουμε πρόβλημα με τις ανταποκρίσεις (μέσω Καϊρου πάμε)...

Τώρα όσον αφορά το πρόγραμμα, λέω να το τολμήσω και να κάνουμε μια μονοήμερη πάνω στο Φούτζι.. Βρήκα κάποιες εταιρίες που υποτίθεται ότι σε παίρνουν από το ξενοδοχείο, σε ανεβάζουν στα μισά του βουνού, σε κάνουν και βόλτα στην λίμνη, και σε ταϊζουν.. Περίπου 120€ το κεφάλι...
Αξίζει, ή να κοιτάξω να κλείσω μόνη μου εισητήρια με το τρένο κτλ?

Έχει πάει κανεις??

McElk

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Να σου πω για μια παρόμοια εμπειρία που είχα πριν 8 μήνες περίπου στο ταξίδι μου στο Χονγκ Κονγκ. Είχα δει από το ιντερνέτ ημερήσια εκδρομή στο νησί Λαντάου με φαγητό κλπ στα 110 ευρώ το άτομο για να κλείσω από εδώ. Όταν έφτασα στο Χονγκ Κονγκ βρήκα στα διαφημιστικά προσπέκτ στο ξενοδοχείο μου την ίδια ακριβώς εκδρομή στα 60 ευρώ το άτομο. Αποφασίσαμε να πάμε μόνοι μας. Κάναμε ακριβώς το πρόγραμμα του διαφημιστικού με τις ίδιες παροχές σε φαγητό κλπ. και μας στοίχισε 60 ευρώ τα δυο άτομα.

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Μου φαίνονται πολλά τα χρήματα - νομίζω εκεί θα βρεις κάτι φθηνότερο, οπότε μην κλείσεις κάτι προτού φτάσεις εκεί.

varioAthens

Member
Ιαπωνία ε? 2 πράγματα μόνο:
1) Καλό ταξίδι και καλά να περάσετε!!!
2) Προσέξτε πώς θα το πείτε στην Pandora! :bleh:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ιαπωνία ε? 2 πράγματα μόνο:
1) Καλό ταξίδι και καλά να περάσετε!!!
2) Προσέξτε πώς θα το πείτε στην Pandora! :bleh:
Με ένα υπογλώσσιο τη βδομάδα...τη βγάζω πλέον :D

@ zozoka, καλό ταξίδι στην υπέροχη χώρα !:D :clap: Συμφωνώ κι εγώ ότι θα πρέπει να κλείσεις επιτόπου, όποια εκδρομή θελήσεις...;)
Πες μας πότε φεύγεις, πόσο θα κάτσεις...πέστα όλα...αντέχουμε...:p

anlazar

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Περού,Γαλλική Πολυνησία
Σε ζηλεύω απίστευτα !!! Τί περίοδο θα πάτε ??? Αν κατάλαβα καλά, σκέφτεστε απλώς να πάτε με λεωφορείο μέχρι τα μισά κι από κει στις λίμνες κτλ. Δηλαδή δεν σκοπεύετε να ανεβείτε μέχρι την κορυφή...Πράγμα βέβαια που είναι δυνατό μόνο το καλοκαίρι.
Εγώ δεν έχω πάει στις λίμνες, αλλά ανέβηκα μέχρι την κορυφή με παρέα. Εφόσον πάς καλοκαίρι, το συνιστώ ανεπιφύλακτα γιατί πρόκειται για την ΜΟΝΑΔΙΚΗ εμπειρία στην Ιαπωνία !!! Πολλή κούραση αλλά η διαδρομή, η θέα και το συναίσθημα ότι κατέκτησες το ιερό βουνό είναι μαγικά !! Τα λεωφορεία ξεκινάνε κοντά από το σταθμό Shinjuku τη νύχτα και σε αφήνουν περίπου στη μέση του βουνού οπότε κι αρχίζει η ανάβαση...και το εισητήριο δεν θυμάμαι να ήταν πολύ ακριβό !!!
Τώρα άμα ενδιαφέρεσαι για οργανωμένη εκδρομή με πούλμαν, πιστεύω κι εγώ ότι θα ήταν καλύτερο να την κλείσεις από εκεί καθότι μάλλον θα είναι φθηνότερα...Αν και χειμωνιάτικα να πας στο Fuji, δεν ξέρω αν αξίζει...Σκεφτείτε και το Nikko η την Kamakura !!!!

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Ταξίδι όνειρο για πολλούς! Και μόνο που έχεις τη δυνατότητα να δεις την ανατολή του ηλίου από το όρος Φούτζι νομίζω είναι εμπειρία ζωής!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Πολύς κόσμος απο εδώ μέσα πηγαίνει ιαπωνία!!:cool:

zozoka

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντία
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ
Λοιπόν παίδες..

Το ταξίδι το έχω κλείσει για 26 Φεβρουαρίου, με επιστροφή την Καθαρά Δευτέρα.. Δεν είναι και πολλές οι μέρες (καταραμένη άδεια...) αλλά νομίζω ότι θα προλάβουμε να πάρουμε μια καλή γεύση...

Βρήκαμε και φτηνά (σχετικά) αεροπορικά, και είπαμε να το τολμήσουμε...

Ο άντρας μου θέλει σώνει και ντε να ανέβει στο Φούτζι.. Δεν υπάρχει περίπτωση να το γλυτώσω..:haha::haha:

Θα φτάσουμε Τόκυο, θα μείνουμε 3 νύχτες, και μετά με τρενάκι θα πάμε Κυότο, άλλες 3 νύχτες, και μετά πάλι τρενάκι σε Οσάκα, μία νύχτα και επιστροφή στην πατρίδα από κεί.. Είπαμε να το κάνουμε έτσι, ώστε να δούμε όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη..

Την μια μέρα την έχουμε αφιερωμένη αποκλειστικά για το Φούτζι, λίμνη Χακόνε κτλ.. Για τα υπόλοιπα, περιμένω τα φώτα σας:D...

ΥΓ: Ειδικά από την Pandora, περιμένω πολλά, καθώς έχω διαβάσει αρκετά για την λατρεία που έχει για τον συγκεκριμένο τόπο...:haha:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Γράψε μας πόσο βρήκατε τα αεροπορικά και με ποιά εταιρεία;
Επίσης από καταλύματα;;

zozoka

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντία
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ
Καταλύματα ακόμα δεν έχουμε κλείσει.. Αν έχει κάποιος κάποια καλή πρόταση, καλοδεχούμενη...

Εισητήρια κλείσαμε με την EGYPT AIR. Φεύγουμε από Αθήνα Σάββατο μεσημερι, φτάνουμε ΤΟΚΥΟ επίσης Κυριακή μεσημέρι, και η πτήση της επιστροφής είναι από Οσάκα στις εντεκάμισι το βράδυ, οπότε κερδίζουμε και ολόκληρη την τελευταία μέρα..

Για 2 άτομα πήγαινε-έλα 1400 ευρώ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα