ngouveros
Member
Καλησπέρα σε όλους σας.Καταρχήν να συγχαρώ τους δημιουργούς του forum για την πρωτοτυπία στο περιεχόμενο και την δουλειά που έχουν κάνει.Είμαι νέο μέλος και συχνά μπαίνω κ χαζεύω τις διάφορες ιστορίες πολλών, χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος.Επειδή όμως ζήλεψα κ γω, θα αφήσω τη καθημερινότητα μου κ λέω να πεταχτώ σε 1 μήνα περίπου στην Ιταλία για 7 ημέρες.Ο σκελετός του προγράμματος που έφτιαξα έχει ως εξής: Πτήση για Ρώμη (easy jet) - Διαμονή σε apartment κοντά στο Κολοσσαίο για 5 ημέρες εξαιρώντας την 4η ημέρα όπου θα πάμε αεροπορικώς στη Βενετία με επιστροφή την ίδια ημέρα πίσω στη Ρώμη - Ενοικίαση αυτοκινήτου από τη Ρώμη την 6η ημέρα κ φεύγουμε για Φλωρεντία όπου θα κάνουμε εκεί 2 διανυχτερεύσεις ακόμη με σκοπό να πάρουμε μια γεύση από Φλωρεντία κ κανα χωριό της Τοσκάνης. Προσπάθησα να χωρέσω πολλά μέρη σε λίγες μέρες. Θέλω τις παρατηρήσεις σας, ποια αξιοθέατα δεν πρέπει να χάσω με τίποτα, ποια είναι αυτά τα χωριά της Τοσκάνης που πρέπει να δω κ οτι άλλο εσείς νομίζετε θα μου φανεί χρήσιμο.Καλή συνέχεια σε αυτό που κάνετε...