• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Θεσσαλονίκη-Λιουμπλιάνα (μετακίνηση)

Haniko

New Member
Καλησπέρα :)
Υπάρχει κάποιος/α που έχει ταξιδέψει με λεωφορείο από Θεσσαλονίκη προς Λιουμπλιάνα; Σκοπεύω να το επιχειρήσω κοντά στις 15 Αυγούστου και έχω βρει κάποιες επιλογές π.χ. :
1) Θεσσαλονίκη-Σόφια και από εκεί με flix bus για Βουδαπέστη και μετά Λιουμπλιάνα (30 ώρες, αλλά με την άνεση του flix bus)
2)Θεσσαλονίκη-Σκόπια (Σιμεονίδης tours) και από εκεί για Λιουμπλιάνα με rule tours (11 ώρες, απλώς δεν έχω ιδέα για αυτή την εταιρία)
Τι γνώμη έχετε; Υπάρχει κάποιος/α που να έχει ταξιδέψει με αυτό τον τρόπο; Συμβουλές; :)

*θα έχω μεγάλη αποσκευή και μουσικό όργανο γι' αυτό και θέλω να επιλέξω λεωφορείο

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Εχω ταξιδέψει στα Βαλκάνια με λεωφορείο αλλά όχι με αυτές τις εταιρείες. Εγώ θα προτιμούσα να πάω Βελιγράδι και από εκεί για Λιουμπλιάνα, αλλά με μια πρόχειρη ματιά που έριξα το δρομολόγιο αυτό γίνεται μέσω Ζάγκρεμπ και έχει πολλές ώρες αναμονής στην αλλαγή. Η πιο γρήγορη μετάβαση με μικρή αναμονή στο Ζάγκρεμπ είναι 8,50 ώρες συνολικά Βελιγράδι-Λιουμπλιάνα. Ρίξε μια ματιά εδώ https://www.busradar.com/search/?From=Belgrade&To=Ljubljana&When=2018-08-13&WhenReturn=&Passengers=1

Βρήκα όμως και αυτή, που δείχνει απευθείας δρομολόγιο 7:30 - 8 ώρες συνολικά.
https://www.balkanviator.com/en/bus-timetables/belgrade-srb/ljubljana-slo/13.08.2018

Από τις επιλογές που αναφέρεις, προτιμώ τη 2η.

Haniko

New Member
Η πιο γρήγορη μετάβαση με μικρή αναμονή στο Ζάγκρεμπ είναι 8,50 ώρες συνολικά Βελιγράδι-Λιουμπλιάνα.
Δεν το είχα σκεφτεί από Βελιγράδι, σ' ευχαριστώ. Θα το ψάξω καλύτερα να δω αν με βολεύουν οι ανταποκρίσεις. Πάντως στο θέμα ωρών και εγώ προτιμώ την 2η επιλογή.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Ναι και εγω θα επελεγα FlixBus, αλλα οι 30 ωρες ακουγονται πολλες..

Για Βελιγραδι προτίμησε την ανεση του Gea Tours, minibus που σε παιρνει απο το σπιτι σου και σε παει σε οποια διευθυνση θελεις. Ευκολία... Με Gea Tours μπορεις να πας και Ζαγκρεμπ, μετα η Λιουμπλιανα ειναι δίπλα. Εκανα προσφατα το Ζαγκρεμπ-Βελιγραδι με λεωφορειο και πληρωσα 30 ευρω, Gea Tours κανει 25.. Δεν συγκρινονται. Δες εαν εχει και γραφειο τους καπου στην Θεσσαλονικη να ρωτησεις περισσοτερα.

http://geatours.rs/en/packages/the-thessaloniki-region#

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Φαίνεται αρκετά δελεαστικό. Θα το κοιτάξω. Αναρωτιέμαι βέβαια τι παίζει με τις αποσκευές μιας και είναι mini bus.
Ειναι 10θεσιο το mini bus, εχω κανει διαδρομη με γεματες ολες τις θεσεις και δεν ειχαμε κανενα προβλημα με τις αποσκευες, εχει αρκετο χωρο πισω.

Επειδη ειπες οτι εχεις μουσικο οργανο, όποτε ταξιδευω με όργανο φροντιζω παντα να το εχω διπλα μου ή στα ποδια μου οπότε θα σε συμβουλευα να κανεις το ιδιο..

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα