• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Θα χρειαστώ αλυσίδες γύρω από το Κόμο;

thanassis1979

New Member
Αναχωρώ εντός των ημερών για Κόμο και την ευρύτερη περιοχή.
Ξέρει κανένας εάν θα χρειαστώ αλυσίδες, όχι τόσο για το παραλίμνιο κομμάτι όσο για τις διαδρομές προς Lugano/Locarno;

Γνωρίζετε κάποιο Ιταλικό site που να έχει τέτοια πληροφορία (χιόνι σε δρόμους κτλ); Τα συνήθη μετεωρολογικά site δείχνουν θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν κτλ. Το θέμα όμως ειναι τι γίνεται με τους δρόμους...

Οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Αναχωρώ εντός των ημερών για Κόμο και την ευρύτερη περιοχή.
Ξέρει κανένας εάν θα χρειαστώ αλυσίδες, όχι τόσο για το παραλίμνιο κομμάτι όσο για τις διαδρομές προς Lugano/Locarno;

Γνωρίζετε κάποιο Ιταλικό site που να έχει τέτοια πληροφορία (χιόνι σε δρόμους κτλ); Τα συνήθη μετεωρολογικά site δείχνουν θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν κτλ. Το θέμα όμως ειναι τι γίνεται με τους δρόμους...

Οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη.
με το δικό σου? αν όχι ζήτα χιονολάστιχα κ κανένα πρόβλημα.
Traffico in tempo reale - Autostrade per l’Italia S.p.A.

thanassis1979

New Member
Με νοικιασμένο αυτοκίνητο θα είμαι. Η κράτηση έχει ήδη γίνει και δεν ξέρω εάν θα έχει χιονολάστιχα.
Το ρεζουμέ ειναι ότι η χρέωση για τις αλυσίδες βγαίνει ένα τσιμπημένο ποσό, οπότε κοιτάζω να δω αν θα το γλυτώσω.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Με νοικιασμένο αυτοκίνητο θα είμαι. Η κράτηση έχει ήδη γίνει και δεν ξέρω εάν θα έχει χιονολάστιχα.
Το ρεζουμέ ειναι ότι η χρέωση για τις αλυσίδες βγαίνει ένα τσιμπημένο ποσό, οπότε κοιτάζω να δω αν θα το γλυτώσω.
και για τα χιονολάστιχα θα ήταν αρκετή η χρέωση. ο καιρός πάντως στο λινκ που έγραψα, προβλέπεται καλός για την επόμενη εβδομάδα. λιακάδες. λογικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.370
Νεότερο μέλος
jsjsjsjs13

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom