Για τη διαμονή στο νησί τι να γράψω. Σε όλα τα χωριά έχει δωμάτια και ξενοδοχεία. Αναλόγως τι ψάχνει ο καθένας εκεί θα πάει. Αν θέλει κάποιος έντονη νυχτερινή ζωή καλύτερα να μείνει στον Ποτό, ή στα Λιμενάρια ή στο Λιμένα. Είναι και τα μόνα τρία που έχουν έντονη νυχτερινή ζωή. Στα άλλα μέρη (όπως στον Πρίνο) υπάρχουν δυο τρία καφέ μπαρ αλλά μέχρι εκεί. Τα δωμάτια ξεκινάνε από αρκετά χαμηλά, δηλαδή 30-35? το δίκλινο για Ιούλιο και Αύγουστο και είναι αξιοπρεπή. Δεν αναφέρω συγκεκριμένα γιατί έχει αρκετά με αυτές τις τιμές. Επιβεβαιωμένα τέτοιες τιμές υπάρχουν στη Σκάλα Πρίνου, στον Ποτό, στο Λιμένα αλλά και στη Σκάλα Ποταμιάς.
Στο νησί βέβαια υπάρχουν και κάμπινγκ. Τρία που έχω επισκεφθεί θα τα αναφέρω.
1. Κάμπινγκ χρυσής ακτής
Πάρα πολύς κόσμος, οι σκηνές πολύ κοντά η μία στην άλλη. Βέβαια είναι πάνω στην Παραλία και αυτό ενδεχομένως αποζημιώνει τον διαμένονται
2. Κάμπινγκ πευκάρι.
Πάνω στην ομώνυμη παραλία. Το λειτουργούν κάποιοι Γερμανοί, έχει αρκετούς Ευρωπαίους, κάτι το οποίο το κάνει και σχετικά ήσυχο. Έχει μπαράκι και πολύ ωραία θάλασσα με βότσαλο.
3. Κάμπινγκ δασύλλιο πρίνου
Είναι κάμπινγκ δημοτικό, καθαρό, με φοβερή σκιά. Τα οικοπεδάκια που μπορείς να στήσεις είναι χωρισμένα με θάμνους και αρκετά μεγάλα, που μπορεί άνετα να χωρέσει σκηνή, αυτοκίνητο και τραπεζάκι με καρέκλες. Επίσης ως δημοτικό είναι πολύ φτηνό. Πλέον έχει σούπερ μάρκετ και μπαράκι.
4. Υπάρχει και ένα κάμπινγκ στην παραλία Σωτήρος αλλά δεν έχω πάει (ούτε στην παραλία ούτε στο κάμπινγκ) οπότε δεν έχω άποψη.