Η ομορφια του να ταξιδευεις μονος!

ftg

Member
Καλησπερα σας!

Ειμαι 28 ετων, ασφαλιστης στο επαγγελμα, με μεγαλο παθος την εξερευνηση!;)

Ετσι μετα απο οικογενειακα ταξιδια σε Ρωμη, Παρισι, Λονδινο, Κωνσταντινουπολη, Bielefeld( Γερμανια)...

Μετα απο ταξιδια με κολλητο φιλο σε Μαδριτη και Ρωμη ( δεν την χορταινω αλλωστε! )....

Ηρθε η ωρα για τα ατομικα.....
Γιατι η "εξερευνηση" θελει χρονο και αυτονομια!
Λιμνη Κομο τον Απριλιο... ( αλλο ενα μερος να ζησεις για παντα...)
Και τωρα για ενα low budjet ταξιδι τον Νοεμβριο...... Ειμαι μεταξυ Μπρατισλαβας και Βαρσοβιας......
Προβληματιζομαι βεβαια καθως με 2-3 βαθμους θελεις γερα ρουχα....που να χωρεσουν στην 10-κιλη της ryannair??????

Σε καθε περιπτωση, καλησπερα σας!

panius

Member
πουλοβερ και μπουφαν τα φορας και τα υπολοιπα στη βαλιτσα. Θα γελάει ο κόσμος βέβαια αν κάνει ζέστη στην Ελλάδα, αλλά who cares :)
Εξαρταται και ποσο θα κατσεις βεβαια! Ψηφίζω Βαρσοβία με εκδρομή Κρακοβια. Πετάει και Βουδαπέστη η Ραιαν :)

BASILISPAP

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απο εδώ και από εκεί...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού, Κιργιστάν
Εμενα δεν μου αρεσε και πολυ η Μπρατισλαβα (την οποια βρηκα και λιγο ακριβη μετα την Βουδαπεστη και Πραγα), θα ελεγα να πας Κρακοβια . Για τα ρουχα συμφωνω,μπορεις να παρεις λιγοτερα μαζι σου και να φορεσεις καποια. Πρεπει ολοι να μαθουμε να πεταμε ελαφρυτεροι , ειναι φθηνοτερα και μας απελευθερωνει στον προορισμο μας :D

paefstra

Member
Ειμαι μεταξυ Μπρατισλαβας και Βαρσοβιας......
Προβληματιζομαι βεβαια καθως με 2-3 βαθμους θελεις γερα ρουχα....που να χωρεσουν στην 10-κιλη της ryannair??????
Αν χρησιμιποιήσεις backpack με τις σωστές διαστάσεις και βάρος 600 γραμμάρια, μια χαρά γινεται. Εγώ έχω σωθεί με την Cabin max

BASILISPAP

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απο εδώ και από εκεί...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού, Κιργιστάν
πράγματι, την έχει ο γαμπρός μου και η ποιότητα της ειναι κατα πολυ ανωτερη των 25 ευρω που πλήρωσε!!! Επιαης με χωρητικοτητα στα 44 λιτρα είναι μια χαρα για λίγες μέρες.

kabamarou

Member
Καλώς ήρθες!
Το μπουφάν και το πουλόβερ η ότι άλλο έχεις δεν είναι ανάγκη να τα φοράς συνέχεια. Μπορείς να τα έχεις στο χέρι η σε μια μεγάλη νάιλον σακούλα ίσως, να περάσεις έτσι τον σωματικό έλεγχο, να μπεις μέσα στον χώρο της αναμονής και την στιγμή που είναι να περάσεις από τον έλεγχο της ryanair τα παίρνεις τα φοράς και τα βγάζεις πάλι μέσα στο αεροπλάνο.

Το νάιλον σακούλα το είπα γιατί την στιγμή που είναι να τα φορέσεις μπορείς απλά να την πετάξεις την σακούλα η να την βάλεις στην τσέπη του μπουφάν αν θέλεις να την χρησιμοποιήσεις πάλι ;)

Όσον αφορά τα ρούχα τα ισοθερμικά βοηθάνε πολύ και πιάνουν και πολύ λίγο χώρο στην τσάντα. Αν είναι και καλά ίσως να μπορείς να τα φοράς και πάνω σου από την αρχή χωρίς να ζεσταίνεσαι.

ftg

Member
Καλησπερα σε ολους!

Απανταω συνολικα σε ολους!;)

1) panius, καλα να φορεσεις ενα πουλοβερ....να φορεσεις 2-3 πουλοβερ ομως (γιατι εχω κατι "αρκουδες" για τετοια χειμωνιατικα μερη που καθε μια πιανει ενα σακο ) ? Θα πεθανεις πριν φτασεις:p

max 4 μερες 3 νυχτες....ειπαμε low budjet....;)
Για περαιτερω εκδρομες ( Κρακοβια )θα το δω αφου κλεισω... Βουδαπεστη το 2016 με οικογενεια...;)

2) paefstra + basilipap: Που το βρισκουμε αυτο το σακιδιο.....?.Εγω ταξιδευω με ενα τυπου "λουκανικο" snoopy, παλια αγαπη απο την εφηβεια μου ;)

3) kabamarou, τα ισοθερμικα δεν τα εχω δοκιμασει, λες να κανουνε δουλεια?

Συμφωνω στα λιγα ρουχα...Το εκανα στη βορεια Ιταλια( διοτι κουβαλουσα και το σακο ολη μερα στη πλατη, μενοντας καθε βραδυ σε αλλο χωριο.) αλλα οταν εισαι ντυμμενος σαν αρκουδα και περπατας πολλα χιλιομετρα ιδρωνεις κιολας και αλλαζεις συχνα πολλα ρουχα -και δεν ειναι κοντομανικα μπλουζακια- ( εκτος απο μπουφαν ), χωρια μποτες κ.τ.λ που πιανουν πολυ χωρο....

paefstra

Member
πράγματι, την έχει ο γαμπρός μου και η ποιότητα της ειναι κατα πολυ ανωτερη των 25 ευρω που πλήρωσε!!! Επιαης με χωρητικοτητα στα 44 λιτρα είναι μια χαρα για λίγες μέρες.
Κάπου κάπου το Amazon uk βγάζει τρελές προσφορές. Εγώ τη βρήκα με 10 λίρες! Περί χωρητικότητας έχω να πω ότι έχω κουβαλήσει και γούνα...
Τις βρίσκω εδω http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb...n+max+backpack&sprefix=cabin+max+,luggage,214

kabamarou

Member
Tα ισοθερμικά σε εμένα πάντως κάναν καλή δουλειά παρότι πήρα κάτι φθηνά. Όταν φοράς έξω στο κρύο από κάτω δεύτερο παντελόνι η πιτζάμα η φόρμα και μετά μπαίνεις σε ένα χώρο που έχει ζέστη αισθάνεσαι πολύ άσχημα ενώ με τα ισοθερμικά δεν υπάρχει τέτοιο θέμα άσε που κινείσαι και πιο άνετα σε σχέση με το αν φορούσες από κάτω πιτζάμα η οτιδήποτε άλλο.

makeup.elias

Member
Βαρσοβια πριν δυο χρόνια μια χαρά με την μικρή βαλίτσα για 3 μέρες χώρεσαν μια χαρά, χιόνια -10και βαθμοί ήταν τέλεια, θυμάμαι σε στάσεις των λεωφορείων είχε εστίες φωτιάς από τον δήμο... Μέσα σε μεταλλικούς σαν κάδους σαν κάρβουνα να είχε... Ήταν τέλεια. Με ένα χοντρό παλτό, μπουφάν κ ένα χοντρό πουλόβερ κ μπορείς να τα έχεις πάνω σου κ ότι ογκώδες πιστεύεις πως θα έχεις... Κ στην βαλίτσα οκ κατα παντελόνι κατα πουλόβερ δεν θα αλλάζεις κ δυο σινολακια την μέρα... Τώρα αρχές Δεκέμβρη έχω κλείσει για Μπρατισλάβα... Για ένα 4ημερο... Είναι κ 1 ώρα η Βιέννη, είτε για μονοήμερη είτε για μια διανυκτέρευση μια χαρά. Καλό ταξίδι κ καλά να περάσεις όπου κ αν πας. Μόνο μια φορά έχω ταξιδέψει μόνος στο εξωτερικό, δεν ήταν άσχημα θα το ξανά έκανα... Βρίσκεις παρέες παντού αν είσαι κ λίγο κοινωνικός... Έχεις το προνόμιο να κανείς ότι θες ότι ώρα καλά θα είναι!! ;)

Erisadesu

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στοκχόλμη
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος της Ανατολικής Ασία
ψηφίζω και εγώ Βαρσοβία λόγο του αλατορυχείου και της κρακοβίας.
αν αποτύχει το επόμενο μου ταξίδι πειραμα στην Σοηδία θα αρχίσω να ταξιδεύω μόνη μου και εγω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom