• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Ηλιακοι φορτιστες?

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
.Μια βοηθεια απο τους συμφορουμιστες που κατεχουν το θεμα της τεχνολογιας καλυτερα απο μενα:(
αν αξιζει η αγορα ενος ηλιακου φορητου φορτιστη και αν ειναι καλυτερη η επιλογη ηλιακου σακκιδιου....
ευχαριστω...:)

stormy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι - Λονδίνο :)
Ταξίδι-Όνειρο
χμ.. RTW!
.Μια βοηθεια απο τους συμφορουμιστες που κατεχουν το θεμα της τεχνολογιας καλυτερα απο μενα:(
αν αξιζει η αγορα ενος ηλιακου φορητου φορτιστη και αν ειναι καλυτερη η επιλογη ηλιακου σακκιδιου....
Για τι τον χρειάζεσαι; Κινητό; mp3; ..laptop;; :p Δεν έχω προσωπική εμπειρία αφού δε μου χρειάζεται κάτι τέτοιο, αλλά είμαι περίεργη να ακούσω κι εγώ γνώμη από κάποιον που το έχει χρησιμοποιήσει για το laptop/netbook του.. Anyway εγω δε ξέρω αν θα το πολυ-εμπιστευόμουν, μόνο αν το είχα τρελή ανάγκη, κυρίως για τη πιθανή ζημιά που μπορεί να προκαλέσει στην εκάστοτε μπαταρία. :rolleyes:

Αυτό με το ηλιακό σακίδιο δε το κατάλαβα, δε ξέρω αν είμαι απλώς άσχετη ή απλώς χαζή :haha::haha:

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
..για μηχανες για βιντεο, για λαπ, κινητο κτλ..
ειδα στο ιντερνετ οτι σακκιδια πλατης με ηλιακους συσωρευτες στη μπροστινη θηκη με μπαταρια και σετ εξαρτηματων για φορτηστες πολλων συσκευων, η τιμη ειναι αρκετα τσουχτερη ...

idem

Member
Επόμενο Ταξίδι
???????
Ταξίδι-Όνειρο
ο γυρος του κοσμου
μπες στο www.solarshop.gr. δεν ξερω να σου πω ποιο αξιζει απο τα δυο απλος το σακκιδιο το εχεις και για αποθηκευτικο χωρο.και δεν εχουν και διαφορα στην τιμη.;)

Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
..για μηχανες για βιντεο, για λαπ, κινητο κτλ..
ειδα στο ιντερνετ οτι σακκιδια πλατης με ηλιακους συσωρευτες στη μπροστινη θηκη με μπαταρια και σετ εξαρτηματων για φορτηστες πολλων συσκευων, η τιμη ειναι αρκετα τσουχτερη ...
προσεχε γαιτί εάν περάσεις από έλεγχο στο αεροδρόμιο φορώντας τέτοιο πράγμα, δε θα έχεις καλά ξεμπερδέματα.το πιθανοτερο είναι να νομίζουν ότι κουβαλάς βόμβα. έτσι την έπαθε ένας φίλος μου που ταξίδευε για εδιμβούργο. οι αστυνομικοί το είδαν μέσα στην βαλίτσα, περιτριγυρισμένο με τα καλώδια και τους κόπηκε η ανάσα. φαντάζεσαι τι ακολούθησε. μέχρι να ανοίξουν την βαλίτσα και να βεβαιωθούν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος είχαν αρπάξει τον φίλο μου πέντε άτομα και τον έσερναν σε διπλανό γραφείο. η γυναίκα του να ουρλιάζει , ο κόσμος φοβισμένος να στέκεται αμήχανος, σκηνές απείρου κάλλους!

idem

Member
Επόμενο Ταξίδι
???????
Ταξίδι-Όνειρο
ο γυρος του κοσμου
προσεχε γαιτί εάν περάσεις από έλεγχο στο αεροδρόμιο φορώντας τέτοιο πράγμα, δε θα έχεις καλά ξεμπερδέματα.το πιθανοτερο είναι να νομίζουν ότι κουβαλάς βόμβα. έτσι την έπαθε ένας φίλος μου που ταξίδευε για εδιμβούργο. οι αστυνομικοί το είδαν μέσα στην βαλίτσα, περιτριγυρισμένο με τα καλώδια και τους κόπηκε η ανάσα. φαντάζεσαι τι ακολούθησε. μέχρι να ανοίξουν την βαλίτσα και να βεβαιωθούν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος είχαν αρπάξει τον φίλο μου πέντε άτομα και τον έσερναν σε διπλανό γραφείο. η γυναίκα του να ουρλιάζει , ο κόσμος φοβισμένος να στέκεται αμήχανος, σκηνές απείρου κάλλους!
αυτο να πω την αληθεια δεν το ειχα φανταστει.φανταζομαι πως ενοιωσε εκεινη την στιγμη!!!;)

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
...ωχ... καλα που το ειπες φαντασου αντι να λιαζομαι στη ερημο σαχαρα και να φορτιζω κινητα και μηχανες να σαπιζω στη φυλακη της Τριπολης!!!!!!!!!!!!!!

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
μπες στο www.solarshop.gr. δεν ξερω να σου πω ποιο αξιζει απο τα δυο απλος το σακκιδιο το εχεις και για αποθηκευτικο χωρο.και δεν εχουν και διαφορα στην τιμη.;)
..αυτο ειδα και κολησε το ματι μου στο σακκιδιο!!!!!!!!

alexstef2

Member
LULLU δεν είχα ποτέ μου απλά από κάποια πράγματα που έχω κοιτάξει αυτά συνηθώς λειτουργούν σαν μικροί ηλιακοί συλλέκτες ή φωτοβαλταικά. Το σύνηθες πρόβλημα ή τέσπα απορία που μου γεννιέται είναι η διάρκεια ζωής τους. Αν αξίζει η σχέση κόστους/οφέλους κ μπορεί αυτό το πράγμα να σου αποσβέσει τα χρήματα τότε αξίζει σίγουρα μια τέτοια αγορά που είναι κ φιλική προς το περιβάλλον (σχετικό βέβαια γιατί δε γνωρίζουμε ακριβώς πόση ενέργεια σε υλικά καταναλώνεται για να δημιουργηθεί ένα τέτοιο αντικείμενο). Αναφέρω τη διάρκεια ζωής ενός αντικειμένου με συλλέκτη γιατί είναι σχετικά καινούριες τεχνολογίες και δεν έχει περάσει ένα τέτοιο βάθος χρόνου που να το πιστοποιεί αλλά και να διαπιστώνει τα προβλήματα που πιθανόν δημιουργεί. Κοινώς θέλει λίγο ψάξιμο..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.782
Μέλη
39.517
Νεότερο μέλος
maria9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom