Σερβία Βελιγράδι

cosafiv

Member
Καλημέρα... Αν και τελευταία στιγμή (αύριο αναχωρούμε δύο ζευγάρια για νοβισαντ και βελιγράδι) θα ήθελα να μου δώσεις προτάσεις για αξιοθέατα και μαγαζιά για φαγητό και ποτό.
1. Docker Brewery
2.τον χειμωνα που εχει κρυο και βροχη, εχει καλα μαγαζια για φαγητο και βολτα το εμπορικο κεντρο Galeria στο waterfront , εκει παει το λεωφορειο ΕΚΟ2
3.στην οδο Francuska, στο κεντρο, ειναι η Ελληνικη πρεσβεια, οκαθετος δρομος στην πρεσβεια, εχει πολλα μπαρακια και ωραια φαγαδικα, τα προτεινω
4.στο ξενοδοχειο Μοσχα, που ειναι στο κεντρο, η ατμοσφαιρα ειναι του 1900... προτεινω καφεδακι διπλα στο πιανο και βρισκεσαι σε αλλο αιωνα...
5. επισκεψη στοZemun, πας με λεοφωρειο, ειναι απεναντι απο το Βελιγραδι

cosafiv

Member
Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει γινάτι είναι λίγο επείγον. Προτάσεις για κάρτα sim για ίντερνετ και προτάσεις εφαρμογές (μέσα μαζικής μεταφοράς κτλ).
Prepaid Mobile Internet

https://moovitapp.com/index/el/δημόσιες_συγκοινωνίες-Athens_Αθηνα-1822#google_vignette
αυτη η εφαρμογη δουλευει καλα στο Βελιγραδι

Beograd Plus - Apps on Google Play αυτη η εφαρμογη επισης

Last edited by a moderator:

cosafiv

Member
επισης, να σε πληροφορησω για τηλεφωνο, εγω εχω κοσμοκαρτα και στελν μηνυμα στο 1330, ΤΤΑ100 με 8 ευρ , εχω για μια εβδομαδα 100 λεπτα ομιλιας προς ολους και 100 μηνυματα, αυτο με εξυπηρετει καθως στο Βελιγραδι βρισκω παντου καλο ιντερνετ ακομα και στα λεωφορεια και στα τραμ...
η μετακινηση με ΜΜΜ κοστιζει για μια μερα 1 ευρ (120 δην) και βρισκεις σε περιπτερα στο κεντρο

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.737
Μέλη
39.472
Νεότερο μέλος
Στέλιος Μίκυ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom