chrisbd
Member
ΕΡΣΗ μη μου βρίζεις τους Γάλλους please...τουλάχιστον τα τρένα τους είναι 2 κατηγορίες πάνω απο τα γερμανικά και αναμφισβήτητα τα καλύτερα στην Ευρώπη....μιλάμε για αεροπλάνα η μαγικό χαλίΜιλαμε για δύο εταιρείες: μια είναι η SNFC δηλαδή ο γαλλικός ΟΣΕ η οποία σε πάει μέσω Παρισιού (βλακώδες!) και μια Γερμανική, D.B. (Deutsche Bahn) δηλαδή ο γερμανικός ΟΣΕ η οποία σε πηγαίνει με λογικό (και πιο οικονομικό) τρόπο.
Έχω την αίσθηση οτι οι Γάλλοι είναι λίγο στόκοι: αν τους ζητήσεις να πας στην Κολωνία μέσω της ιστοσελίδας τους θεωρούν οτι πρέπει να σε πάνε εκεί μόνο με γαλλικά τρένα, οπότε νάτο και το Παρίσι ώστε να πάρεις το γαλλικό τρένο που θα σε παέι απευθείας στην Κολωνία. δε σου προτείνουν πολύ πιο λογικές ανταποκρίσεις που όμως ανακατεύονται και γερμανικά τρένα. Οι γερμανοί είναι πολύ πιο πρακτικοί άνθρωποι και το site τους βάζουν μέσα και τα γαλλικά τρένα τα οποία θα σε φέρουν από την Γαλλία στην Καρλσρούη απ'όπου θα σε παραλάβουν. Θεωρούν δηλαδή εννιαία τη γραμμή και δε νοιάζονται αν το ένα τμήμα της το κάνει γαλλικό τρένο.
Τέλος πάντων δικές μου θεωρίες είναι αυτές, καλά θα κάνεις να τις διασταυρώσεις για να μην μείνεις με το εισιτηριο στο χέρι και το αυτοκίνητο στο παρκιγκ του αεροδρομίου.
Σε έμπλεξα εγώ, γιατί τα γερμανικά μου είναι μάλλον μέτρια, και στην ιστοσελίδα των γερμανικών σιδηροδρόμων έβαλα ως γλώσσα τα γαλλικά.
Last edited by a moderator: