• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Εφυγε ο Στιβ Τζόμπς

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Ο αμερικανικός όμιλος πληροφορικής Apple ανακοίνωσε το θάνατο του πρώην γενικού διευθυντή του Στιβ Τζομπς σε ηλικία 56 ετών, από καρκίνο του παγκρέατος.
«Με ιδιαίτερη θλίψη ανακοινώνουμε ότι ο Στιβ Τζομπς πέθανε σήμερα», τονίζεται στην σύντομη ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου του ομίλου που εκδόθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.
«Ο λαμπρός χαρακτήρας, το πάθος και η ενέργεια του Στιβ ήταν η πηγή των αναρίθμητων καινοτομιών που εμπλουτίζουν και βελτιώνουν τη ζωή όλων μας», επισημαίνει ο όμιλος της Καλιφόρνιας.

....

πηγή:
kathimerini.gr - Εφυγε από τη ζωή ο Στιβ Τζομπς

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Κρίμα για τον άνθρωπο, που είχε καταφέρει τα πάντα αλλά δεν είχε την υγεία του...

Ήταν ένας από τους μεγαλύτερους οραματιστές στο χώρο της τεχνολογίας σίγουρα.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
έχε γειά iGenius. ευχαριστούμε!

joss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Αν και ποτε δεν ειχα κανενα προιον της Apple, μονο δεος μπορει καποιος να αισθανεται βλεποντας το οραμα αυτο του ανθρωπου. Κριμα που εφυγε τοσο νωρις. Ποιος ξερει ακομη τι θα σκεφτοταν για τα απομενα χρονια?
RIP μεγιστε Steve.:(

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
iSad ...RIP

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Πολύ στενοχωρήθηκα. Οραματιστής και δημιουργικός. Από τότε που αγόρασα το mac μου έγινα μεγάλη φαν!

Επίσης, από ό, τι διάβασα πριν μερικά λεπτά, δεν επηρέασε μόνο την apple, αλλά και την pixar, της οποίας είμαι επίσης φαν: http://flix.gr/articles/o-stib-tzomps-ths-pixar.html.

RIP.

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
πρώτη μέρα χθες στην δουλεία κι πρώτη είδηση ότι πέθανε ο Steve, γίνομαι ψίλο κομμάτια, μετά ο φίλος μου λέει ότι αυτοκτόνησε γνωστός του κι τέλος πέθανε γνωστός μου από καρκίνο του πνεύμονα ;(

πόση μαυρίλα μαζεμένη

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
πρώτη μέρα χθες στην δουλεία κι πρώτη είδηση ότι πέθανε ο Steve, γίνομαι ψίλο κομμάτια, μετά ο φίλος μου λέει ότι αυτοκτόνησε γνωστός του κι τέλος πέθανε γνωστός μου από καρκίνο του πνεύμονα ;(

πόση μαυρίλα μαζεμένη
Ποση πια?:shock:

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Απρέπεια ίσως που το λέω τώρα, αλλά υπάρχουν και πολλά άρθρα που μαίνονται για την κατασκευασμένη αγιοποίηση του Τζόμπς και το τρελό μάρκετινγκ της Apple που πλάσαρε παλιά τεχνολογία ως break through (βλέπε δυνατότητα αναφοράς μηνυμάτων στο iphone). Για να μη σχολιάσω για τις κατηγορίες για τα sweatshops της Apple στην Κίνα.
Ο νεκρός δεδικαίωται...Καλό παράδεισο να'χει ο άνθρωπος.

@ Thanasi: Κουράγιο, πολλά μαζεμένα έμαθες!

liopyr

Member
Εντάξει, αναμφίβολα θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες μορφές του τεχνολογικού κόσμου (προσωπικά πάντως θεωρώ το έργο του εξαιρετικά υπερτιμημένο), αυτό φυσικά δε τον κάνει και "άγιο".
Κάθε άλλο θα έλεγα, μη κοροϊδευόμαστε, αυτοκρατορίες με το ..μήλο στο χέρι δε χτίζεις.

Κριτική το όλο ζήτημα σηκώνει, και μπόλικη μάλιστα, απλά καλό είναι ως ένδειξη στοιχειώδους σεβασμού στο Τζομπς ως άνθρωπο να μην στάξουμε χολή στο RIP thread του.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom