Ταξιδέψτε στην Ευρώπη με Lufthansa με τιμές που ξεκινούν από 119 ευρώ. Κρατήσεις μέχρι 6 Ιουνίου για αναχωρήσεις από 1 Ιουλίου μέχρι 31 Οκτωβρίου.
Περισσότερα εδώ: http://www.lufthansa.com/online/por...ual|Special fares to Can|Special fares to Can
Δεν δουλευει το λινκ
Ταξιδέψτε στην Ευρώπη με Lufthansa με τιμές που ξεκινούν από 119 ευρώ. Κρατήσεις μέχρι 6 Ιουνίου για αναχωρήσεις από 1 Ιουλίου μέχρι 31 Οκτωβρίου.
Περισσότερα εδώ
Εεεε...λίγα για τα 180 ευρώ για ελληνικά νησιά (Κάρπαθος). Δεν βλέπεις την Κάρπαθο και όλη την Ευρώπη να έχεις γυρίσει!Τι κολαστηριο ειναι αυτο ρε παιδια!
Και μετα διαβαζα σε ενα αλλο τοπικ εδω μεσα κατι τιμες για να πας στα ελληνικα νησια ...190 -180 ευρω.Ελεος δηλαδη!
Οι προσφορές αυτές είναι για λίγες μέρες μόνο (4-5 μέρες το πολύ). Η συγκεκριμένη, έχει ήδη λήξει.Γνωριζει κανεις τι συμβαινει με αυτα τα εισιτηρια των προσφορων ?Η εταιρεια αποσυρει καποια στιγμη αυτη τη προσφορα και αν ναι μετα απο ποσο καιρο ? :roll: Αυτο το Ελσινκι με 194 Ευρω πηγαινε - ελα ειναι πολυ δελεαστικο ...
αυτή που τρέχει πάντως για Ευρώπη, και Ελσίνκι είναι ως 30/6.Οι προσφορές αυτές είναι για λίγες μέρες μόνο (4-5 μέρες το πολύ). Η συγκεκριμένη, έχει ήδη λήξει.
Εξακολουθουν να ειναι πολλα και παλι Αντωνη μου ,ετσι δεν ειναι?Τωρα εχει ο καθενας το χωριο του ,την οικογενεια του εκει ..θα πρεπει να δινει τοσα λεφτα η να αναγκαζεται μια στο τοσο να πηγαινει.Εεεε...λίγα για τα 180 ευρώ για ελληνικά νησιά (Κάρπαθος). Δεν βλέπεις την Κάρπαθο και όλη την Ευρώπη να έχεις γυρίσει!
Έτσι είναι βέβαια.. Ευτυχώς μένω εδώ και απολαμβάνω! Αλλά πληρώνω το 180άρι 4-5 φορές το χρόνο για τα ταξίδια μου. Έχει και πλοίο πάντως, αλλά ας μην πώ πόσες ώρες κάνει. Ελπίζω να μη βγήκα πολύ εκτός θέματος.........Εξακολουθουν να ειναι πολλα και παλι Αντωνη μου ,ετσι δεν ειναι?Τωρα εχει ο καθενας το χωριο του ,την οικογενεια του εκει ..θα πρεπει να δινει τοσα λεφτα η να αναγκαζεται μια στο τοσο να πηγαινει.